Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Meisje in sneeuw

Danya Kukafka

prijs: € 19.99

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789048832897


Levertijd: 2-3 werkdagen

Wie ben jij als niemand toekijkt?


Wanneer de populaire scholiere Lucinda Hayes vermoord wordt aangetroffen, laat dat niemand in haar slaperige stadje in Colorado onberoerd, en zeker niet de jongen die te veel van haar hield, het meisje dat net zo'n perfect leven wilde als zij en de agent die haar moord moet onderzoeken.
Door de tragedie gaan die drie onvergetelijke personages - ­Cameron, Jade en Russ - noodgedwongen de confrontatie met hun diepste geheimen aan in de hoop troost te vinden, de waarheid of beide.
Op briljante wijze verkent Danya Kukafka het begrip identiteit en de vlijmscherpe grens tussen liefde en obsessie, tussen kijken en zien, waarheid en herinnering. Meisje in sneeuw is een onvergetelijke leeservaring.

TitelMeisje in sneeuw
Auteur(s)Danya Kukafka, Danya Kukafka
ISBN9789048832897
Afmetingen229x150x30 mm
Aantal pagina's320
UitgeverHollands Diep
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht513 gram

      Meisje in sneeuw

Geschreven op woensdag 27 juni 2018 door Wemmie Wolf

Als een thriller sensationeel en een ongelooflijk geslaagd debuut wordt genoemd door auteurs die hun sporen hebben verdiend dan ga je er eens goed voor zitten. Geïntrigeerd door deze quotes ben ik gaan lezen, echter mijn verwachting werd niet waargemaakt.

 

Een jonge scholier, Lucinda Hayes wordt vermoord aangetroffen in een speeltuin in een slaperig stadje in Colorado. Dit verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van drie personen. Cameron Whitley, is een eenzame jongen die geobsedeerd is door Lucinda en haar stalkt. Hij kan zich niets meer herinneren van de nacht waarin Lucinda verdween. Jade Dixon-Burns…...een meisje die Lucinda haat omdat ze haar bijbaantje en haar vriend heeft ingepikt. Jade kan niet doen alsof ze verdriet heeft en blijft er onverschillig onder.

Detective Russ Fletcher heeft de zaak in onderzoek maar heeft daarnaast een dubbele agenda.

De drie karakters worden enorm uitvoerig beschreven en het kostte mij moeite om mijn aandacht erbij te houden. Daarnaast vond ik de hoofdpersonen niet echt aansprekend.

Verhaallijn en personages boeiden niet en het was deze keer een 'struggle' om het boek uit te lezen.

Wie houdt van een uitgesponnen verhaal met veel aandacht voor de karakters zal een dankbaar publiek zijn. Deze keer voor mij een minder goede leeservaring.

Maar zoveel smaken, zoveel liefhebbers.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.