Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Vestingwandeling in en rondom het eeuwenoude vestingstadje Sittard

Sittards Verleden

prijs: € 3.00

Paperback

ISBN: 9780010146540


Levertijd: 2-3 werkdagen

Onder de noemer “Dierbaar oord” heeft de provincie Limburg in 2009 samen met de regionale pers aan een groot aantal mensen verhalen ontlokt, waarin zij vertellen waarom een bepaalde plek hen dierbaar is. Daarbij bleek dat sommige plekken bij meerdere mensen herinneringen opriepen, o.a. “de oude binnenstad van Sittard” met de toren van de Grote Kerk en de Oude Markt.

Om de gekozen plekken meer onder de aandacht te brengen van bezoekers en van inwoners uit de betreffende regio, heeft de provincie voor de concrete invulling in en rond de oude binnenstad van Sittard de Vereniging Sittards Verleden benaderd met de vraag, of onze vereniging een project zou kunnen ontwikkelen om het gestelde doel te bereiken. Daartoe heeft de provincie ons een subsidie toegewezen. In aanvulling op de provinciale bijdrage hebben wij een even grote subsidie van de gemeente Sittard-Geleen mogen ontvangen.

De Vereniging Sittards Verleden heeft vervolgens twee projecten uitgewerkt, te weten een wandeling door het Kapittelgebied e( Claustrum ontsloten) een wandeling over en langs de vroegere vestingwerken.

Daarnaast is ook deze keer een wandelgids met uitgebreide informatie over de vestingwerken beschikbaar, die rijkelijk is voorzien van illustraties.

TitelVestingwandeling in en rondom het eeuwenoude vestingstadje Sittard
Auteur(s) Sittards Verleden
ISBN9780010146540
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 3.00
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!