Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Trigger

Wulf Dorn

prijs: € 4.99

416 pagina's, Paperback

ISBN: 9789000330263


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

 

IJzersterke psychologische thriller over angst, geweld en paranoia 

Klinisch psycholoog Ellen Roth wordt ingeroepen om een ernstig mishandelde en getraumatiseerde vrouw te onderzoeken. De onbekende vrouw is doodsbang en smeekt om bescherming tegen de Zwarte Man, een angstaanjagend figuur uit een oud Duits kinderrijmpje. Als Ellen de volgende dag de kamer van de vrouw betreedt, kan ze haar echter nergens vinden. En er is niemand op de psychiatrische afdeling die van haar bestaan afweet.

Ellen kan niet geloven dat de vrouw is verdwenen en dat alleen zij haar heeft gezien. Dan wordt ze gebeld op haar geheime nummer. Een zware mannenstem vraagt of zij ook bang is voor de Zwarte Man. Het is het begin van een angstaanjagend kat-en-muisspel, met het leven van de onbekende vrouw als inzet... 

Wulf Dorn werkte de afgelopen v?ftien jaar als taaltherapeut met psychiatrische patienten. H? woont met z?n vrouw in Zuid-Duitsland. Eerder schreef h? de veelgeprezen thrillers IJzige stilte en Waanzin. Dit najaar verschijnt zijn nieuwe boek Fobie.

TitelTrigger
Auteur(s)Wulf Dorn
ISBN9789000330263
Afmetingen200x126x27 mm
Aantal pagina's416
UitgeverVan Holkema & Warendorf
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 4.99
BindwijzePaperback

      Trigger

Geschreven op vrijdag 15 oktober 2010 door A Wijnen

Een regelrechte topper!!!

Trigger is een geweldige thriller die de spanning weet over te brengen op de lezer. Zoveel gebeurtenissen waardoor je van de ene ontwikkeling in de andere valt en waardoor je als lezer opgegeven moment ook niet meer weet wat de waarheid is.

De rol van de hoofdpersoon is zo goed doordacht waardoor je, je als lezer afvraagt hoe iemand zoiets iets kan verzinnen.

Geweldig hoe de Psychiater Ellen Roth haar best doet om te bewijzen dat ze niet gek is en tot welke gevolgen dat leidt. Deze kan niemand verzinnen. Zeker een aanrader voor degene die graag getriggerd willen worden om het boek in een ruk uit te lezen.

Topper!!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!