Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Twee graden

Alan Gratz

prijs: € 17.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789020654783


Levertijd: 2-3 werkdagen

In het Sierra Nevada gebergte in Californiƫ proberen Akira en haar paard te ontsnappen aan een allesverwoestende bosbrand. In Noord-Canada komen Owen en George oog in oog te staan met een uitgehongerde ijsbeer, die vast is komen te zitten op een stuk land. In Miami moet Natalie vechten om haar hoofd boven water te houden wanneer haar stad door een orkaan wordt overspoeld. Ook al leven Akira, Owen, George en Natalie duizenden kilometers van elkaar vandaan en zijn hun problemen erg verschillend, toch zijn ze meer met elkaar verbonden dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Vier verschillende jongeren. Drie grote bedreigingen. Twee graden temperatuurverschil. EƩn oorzaak: klimaatverandering.
TitelTwee graden
Auteur(s)Alan Gratz
Vertaler(s)Carla Hazewindus
ISBN9789020654783
Afmetingen211x130x34 mm
Aantal pagina's400
UitgeverKluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.99
BindwijzePaperback
Gewicht546 gram

      Actueel tot en met

Geschreven op zaterdag 14 oktober 2023 door Frank Rongen

"Alan Gratz  schrikt er niet voor terug serieuze onderwerpen te kiezen voor zijn jeugdboeken: de tweede wereldoorlog, 9/11, de vluchtelingenproblematiek.

Zij nieuwste boek "Twee graden" gaat over de gevolgen van klimaatverandering. Aan de hand van de levens van drie hoofdpersonen, tieners nog, komen we terecht in klimaat nachtmerrie's.

Een enorme bosbrand, een super orkaan, en smeltend poolijs. Drie levens die compleet overhoop gehaald worden. Kinderen worden voor problemen gesteld, die menig volwassenen nauwelijks aan zou kunnen.

Spannend en met vaart geschreven. Klimaatverandering raakt ons allemaal, of gaat ons raken. Daarom een heel actueel en waarschuwend boek!"

Frank Rongen
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!