Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Je bent prachtig

Ann Napolitano

prijs: € 24.99

480 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021044415


Levertijd: 2-3 werkdagen

Vier zussen. Een onmogelijke liefde. Een hartverscheurende familiegeschiedenis. Je bent prachtig is een schitterende, meeslepende roman. Voor de lezers van Shelley Read en Isabel Allende.

Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische, liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia's zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert.

Kan liefde een gebroken mens heel maken? Dat is de simpele maar doordringende vraag die centraal staat in deze bejubelde familieroman – een hommage aan Louisa May Alcotts klassieker Little Women.

De nummer 1-romanbestseller uit Amerika van 2023. Een schitterend, meeslepend familiedrama. Van de auteur van Lieve Edward.
TitelJe bent prachtig
Auteur(s)Ann Napolitano
ISBN9789021044415
Afmetingen214x141x31 mm
Aantal pagina's480
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 24.99
BindwijzePaperback
Gewicht502 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!