Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De jacht van de Wolf

Martyn van Beek

prijs: € 23.99

384 pagina's, Paperback

ISBN: 9789021473475


Levertijd: 2-3 werkdagen

Deel 1 in de nieuwe serie rondom MIVD-agent Xander Duister.

Als korporaal Xander Duister van het Korps Commandotroepen het einde van zijn diensttijd nadert, wordt hij gerekruteerd door de Militaire Inlichtingendienst, de MIVD. Zijn eerste opdracht is het opsporen van twee beruchte Russische FSB-agenten, die om nog onduidelijke redenen naar Nederland zijn gereisd en een groot gevaar vormen voor de binnenlandse veiligheid. Xander ontdekt een link met een vermiste studente, die een wel heel bijzondere band met het Kremlin blijkt te hebben. Er ontstaat een kat-en-muisspel met de Russen, die Xanders onervarenheid in het inlichtingenvak gebruiken om hun doel te bereiken.

Wanneer de Russen besluiten om hun laatste troefkaart uit te spelen komt Xander oog in oog te staan met een meedogenloze vijand.

De jacht van de Wolf is het begin van een nieuwe serie rondom MIVD-agent Xander Duister.


Over eerder werk:
‘Een bijna documentair geschreven thriller waarin de vraag hoe het zal aflopen de lezer aan het boek kluistert.’
**** VN Detective & Thrillergids

‘Spanning en emotie worden op voortreffelijke wijze samengebracht.’
***** Vrouwenthrillers

‘Spannende en interessante thriller […]. Het verhaal is van een constant (hoog) niveau.’
**** Thrillzone

TitelDe jacht van de Wolf
Auteur(s)Martyn van Beek
ISBN9789021473475
Afmetingen216x135x27 mm
Aantal pagina's384
UitgeverVolt
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 23.99
BindwijzePaperback
Gewicht410 gram

      Eerste 'Duister' prima actiethriller!

Geschreven op woensdag 17 mei 2023 door Jos van Cann

De titel had ook De jacht op de Wolf kunnen zijn. Want in het eerste deel in de nieuwe serie over agent Xander Duister van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst maakt hij ook jacht òp de Wolf. Duister is net in dienst van de MIVD en moet als eerste opdracht twee Russische geheime agenten opsporen die om onduidelijke redenen in Nederland zijn. Hij ontdekt een link met een vermiste buitenlandse studente. Omdat die een link heeft met de hoogste man in het Kremlin besluiten de Russen hun meest ervaren en gevreesde agent, bijgenaamd ‘de Wolf’, naar Nederland te sturen. Hij moet de gewenste helderheid verschaffen. Xander krijgt ondanks zijn onervarenheid de taak die agent te stoppen, hoe dan ook.

Stempel
Duister is een actieheld van het oude stempel: doortastend, eigenwijs en niet voor een kleintje of een pijntje vervaard. Zelfs zijn nieuwe MIVD-contactpersoon heeft moeite om hem binnen de kaders te laten opereren. Dat geeft Van Beek de ruimte om een extra verhaallijn erin te brengen naast de jacht van / op de Wolf. Daarin laat hij zien dat hij inmiddels gepokt en gemazeld is het auteurschap. Dat maakt de eerste ‘Duister’ tot een prima actiethriller die uit doet zien naar het vervolg. Go, Xander, go!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!