Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Verleid me

Anja Feliers

prijs: € 19.95

381 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022325667


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

TitelVerleid me
Auteur(s)Anja Feliers
ISBN9789022325667
Afmetingen216x141x35 mm
Aantal pagina's381
UitgeverManteau thriller
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht551 gram

      Een affaire of meer!

Geschreven op maandag 8 november 2010 door Lillian Horward

Anja Feliers heeft al een paar jeugdboeken geschreven en dit is haar debuut in de thrillerwereld voor volwassenen! Een goed debuut. Nanou en Thomas gaan op vakantie om bij te tanken na een zeer zware periode: hun oudste kind is gestoven door een val uit het raam en beide denken dat het hun fout is.

Rust zal ze goed doen en nadat Nanou, schrijfster van beroep, een andere schrijfster, de zeer beroemde Ella Mariën op het Boekenbal geschoffeerd heeft is het al helemaal niet meer rustig. De vakantie is voor Thomas ook vooral veel fietsen en is Nanou vaak bij haar twee andere kinderen. Maar daar is dan die knappe tuinman, Maxim, en deze maakt verlangens bij Nanou los die ze niet kende. Zij begint een hartstochtelijke affaire met hem en het komt dan ook goed uit dat manlief een paar keer de hele dag gaat fietsen. Zij weet dat ze er mee moet stoppen als ze weer terug in België is.

Ze denkt dat ze alles kan vergeten maar de pers heeft er lucht van gekregen en Thomas heeft ineens weer contact met een oude v riendin die ineens weer opduikt. Al met al genoeg ingrediënten om een ingewikkeld verhaal te krijgen. Ingewikkeld is het wel maar Anja Feliers weet het wel goed uit elkaar te houden. Soms geeft ze je wel wat makkelijk een hint maar dat is dan misschien een kleine fout bij een eerste thriller. Het boek blijft boeien en spannend tot het laatste moment en  eindigt ook nog met een cliffhanger. Erg goed gedaan want zo kun je eventueel nog een vervolg maken. De lat ligt nu wel meteen hoog voor haar want adel verplicht en een volgend boek zal ik dan ook met veel plezier tegemoet zien.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!