Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Mijn kleine zusje

Isabel Ashdown

prijs: € 17.99

368 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022582411


Levertijd: 2-3 werkdagen

Een duistere psychologische thriller, voor de lezers van Alex Marwood en Gillian Flynn

Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.

Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?


De pers over Kleine zus

‘Het is non-stop actie in dit verslavende boek.’ The Sun

‘Een strakke thriller. Een van de beste boeken van afgelopen zomer.’ Prima

‘Prachtig geschreven. Dit boek herbergt een duister mysterie.’ Tammy Cohen, auteur van De nieuwe collega

‘Dit boek deed me duizend angsten uitstaan.’ Red Magazine

‘Ik kon dit boek niet wegleggen; het hield me wakker tot twee uur ’s nachts! Briljant.’  Liz Fenwick, auteur van Het huis op de kliffen

TitelMijn kleine zusje
Auteur(s)Isabel Ashdown, Isabel Ashdown
Vertaler(s)Sabine Mutsaers, Sabine Mutsaers
OndertitelAls je je zus niet kan vertrouwen, wie dan wel?
ISBN9789022582411
Afmetingen214x139x34 mm
Aantal pagina's368
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 17.99
BindwijzePaperback
Gewicht511 gram

      Wat is echt

Geschreven op vrijdag 3 mei 2019 door Jos Thomassen
Tijdens de begrafenis van hun moeder ontmoet Jessica na zestien jaar haar zusje Emily weer. Emily is inmiddels getrouwd met James. Ze hebben samen een dochtertje Daisy. James heeft een dochter van vijftien jaar uit een eerder huwelijk. Emily vraagt aan Jessica om bij hun te komen wonen. Alles lijkt pais en vree. Nieuwjaarsnacht verdwijnt Daisy. Tijdens de zoektocht naar Daisy komt langzaam de waarheid over het leven van Jessica en Emily aan het licht. Het verhaal wordt afwisselend verteld door Jessica en Emily. De ontknoping is verrassend. Ik vind het een spannend boek met een goed opgebouwd verhaal. Een aanrader.

      mooie spanning

Geschreven op zaterdag 31 maart 2018 door Justine Koster
Het boek van Isabel Ashdown, ?Kleine zus? is uit. Een mooi verhaal, soms misschien wel een heel klein beetje herkenbaar, want als oudste zus ben je toch altijd wel een beetje jaloers op je kleine zusje. Maar in dit geval gaat die jaloezie en afgunst heel heel erg ver. Emely en Jess zijn zussen, met een leeftijdsverschil van 10 maanden. Jess heeft een hartsafwijking waardoor zij soms wegvalt en Emely is dan heel vaak de reddende engel. Maar zoals zal blijken in het verhaal is echt niets wat het is, en is niets wat het lijkt. De leugens volgens zich zich snel op, Jess is overgeleverd aan haar grote zus. Je zal het ook regelmatig tegenkomen dat Jess zich in vele bochten moet wringen om weer gehoord te worden. Als Jess 17 jaar is verlaat ze het huis, Emely trouwt, woont op een eiland met haar stiefdochter Chloe en haar eigen dochter Daisy, en het laat zich voorkomen of het om een huishouden gaat vol liefde en respect. Bij de begrafenis van de moeder van Emely en Jess, komen de zusjes elkaar weer tegen. Jess wordt uitgenodigd om bij Emely te gaan wonen en wordt al snel de spil waar het huishouden van Emely om draait. Dan zijn er opeens heel veel gebeurtenissen die de spanning omhoog drijft. Een eerste vrouw die niet dood blijkt te zijn, Daisy die wordt ontvoerd, alles wankelt wat eerst zo stabiel leek. Dit verhaal is heel goed geschreven en is zeker in het begin niet spannend. Of toch wel? De spanning wordt zo mooi subtiel opgevoerd dat het verhaal zich onder je huid gaat nestelen. Het laat je niet los, je wil echt weten hoe dit gaat aflopen. Elk hoofdstuk begint met een foto van het eiland waar het verhaal zich afspeelt en wordt ook elke door een ander verteld. Emely, Jess en later Avril wisselen elkaar mooi af zodat je een mooi beeld krijgt van het geheel. De cover past heel mooi bij dit verhaal, want alles wat je voelt bij twee zusjes staat er mooi op beschreven. Kortom, dit verhaal is echt een aanrader, ben zelf ook zeer benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!