Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Zonder gezicht

Robert Bryndza

prijs: € 19.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022588819


Levertijd: 2-3 werkdagen

Nu in midprice, het geweldige begin van de serie met Kate Marshall van bestsellerauteur Robert Bryndza

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

In de pers

‘Dit ijzersterke eerste deel in een nieuwe serie belooft nog veel goeds voor de toekomst.’ **** HDC-kranten

‘Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge, Peter James.’ **** Hebban.nl

‘Wat een begin! Een goed opgezette thriller. Robert Bryndza heeft een nieuw personage geschapen met Kate Marshall en dat smaakt naar meer.’ Wim Krings in De Limburger


TitelZonder gezicht
Auteur(s)Robert Bryndza
Vertaler(s)Willeke Lempens
ISBN9789022588819
Afmetingen215x141x37 mm
Aantal pagina's400
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht594 gram

      Prima policier

Geschreven op vrijdag 11 september 2020 door Jos van Cann

Na zes thrillers over de Londense inspecteur Erika Foster introduceert de Brit Bryndza een nieuwe reeks policiers. Nu met de hoofdrol voor voormalig rechercheur Kate Marshall en haar assistent Tristan Harper. Beiden werken aan de universiteit van Ashdean, waar Marshall criminologie doceert. Zestien jaar geleden was ze nog een veelbelovende jonge rechercheur tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen. Maar hij vond haar eerst. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd en ontslagen achter.

Jaren later worstelt ze nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Deze opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

Geen sinecure
Op een of andere manier slaagt Bryndza erin met zijn personage Kate Marshall de lezer te doen denken aan Helen Grace van de Britse auteur M.J. Arlidge. Een dat is geen sinecure. Ook Marshall is getraumatiseerd en heeft haar eigenaardigheden, die hij goed weet te gebruiken, zonder dat het ten koste gaat van het verhaal. Dat kent een prima plot en opbouw en wordt met vaart verteld. Een sterk begin van wat een mooie serie kan worden.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.