Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Vallend duister

Robert Bryndza

prijs: € 20.99

320 pagina's, Paperback

ISBN: 9789022590126


Levertijd: 2-3 werkdagen

Deel 3 van de Kate Marshall-serie

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak. Het is een cold case. Twaalf jaar geleden legde journaliste Joanna Duncan een politiek schandaal bloot, waarna ze spoorloos verdween. De meeste mensen zijn inmiddels verdergegaan met hun leven — behalve Joanna’s moeder.

Wanneer Kate en Tristan toegang krijgen tot de oorspronkelijke dossiers, ondervragen ze dezelfde verdachten en volgen ze dezelfde sporen als toen – maar die lopen ditmaal niet dood. Want tussen Joanna’s persoonlijke bezittingen vindt Kate de namen van twee jonge mannen die ook spoorloos verdwenen.

Terwijl Kate de laatste dagen van de drie vermiste personen met elkaar vergelijkt en in verband brengt, realiseert ze zich dat Joanna niet alleen een politiek schandaal op het spoor was, maar ook de identiteit van een seriemoordenaar. Iemand die aast op mensen die niet snel zullen worden gemist. Hoe dichter Kate hem nadert, hoe duisterder het wordt.


In de pers

‘Deze nieuwe thriller van bestsellerauteur Bryndza is opnieuw een schot in de roos, mede dankzij de boeiende Marshall.’ **** HMC-kranten

‘Hoe dan ook is deze nieuwe serie er een die geen herkansing nodig heeft. Het eerste boek staat er meteen, en past prima in het rijtje andere populaire Britse series van auteurs als M.J. Arlidge.’ **** Hebban.nl over Zonder gezicht

‘Bryndza leest altijd als een trein.’ VN Detective & Thrillergids

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak.
TitelVallend duister
Auteur(s)Robert Bryndza
Vertaler(s)Willeke Lempens
OndertitelEen Kate Marshall-thriller
ISBN9789022590126
Afmetingen214x141x31 mm
Aantal pagina's320
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht485 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!