Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Verbroken

Karin Slaughter

prijs: € 19.90

463 pagina's, Paperback

ISBN: 9789023458708


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Frant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge, mooie studente. De verdachte, een zwakbegaafde jongen en iemand uit haar verleden, pleegt zelfmoord voor Sara hem kan spreken. Op de celmuren zijn met bloed de woorden IK NIET geschreven. Sara vermoedt dat Lena Adams een rol in zijn dood heeft gespeeld en vraagt Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation om haar bij te staan. Zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd en hij stuit bij zijn onderzoek op een muur van stilte. Langzaam ontrafelen Sara en Will een zaak vol explosieve geheimen, maar door de ontwikkelingen komen er nieuwe levens op het spel te staan.
TitelVerbroken
Auteur(s)Karin Slaughter
Vertaler(s)Ineke Lenting
ISBN9789023458708
Afmetingen213x136x42 mm
Aantal pagina's463
UitgeverCargoCargo
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.90
BindwijzePaperback
Gewicht653 gram

      De verwachtingen te hoog?

Geschreven op maandag 15 november 2010 door Astrid van der Helm

Wederom is er een thriller geschreven met Sara Linton en Lena in de hoofdrol. Dat zijn we gewend van Slaughter, en voelt dus erg vertrouwd.

In Verbroken keert Sara Linton na tijd terug naar Grand County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge studente. Ze heeft een zelfmoordbriefje bij zich. Gelijk reizen er allerlei vragen bij Sara. Als ze dan ook nog gebeld wordt dat ze Tommy moet helpen, dat hij de dader niet is, is Sara weer helemaal terug van weg geweest.

De gemoederen zijn tussen Sara en Lena hoog opgelopen in het verleden, en nog wil Sara Lena niet zien. Lena heeft haar man Jeffrey vermoord, en dat zal ze haat nooit vergeven.
Ook is Will Trent weer aanwezig in dit verhaal. Hij is in haar vorige boek Genisis geintroduceert.

De spanning is matig in dit verhaal. Sommige dingen kloppen niet helemaal in de tijdslijn waarin ze geschreven zijn. We zijn van Slaughter brute verkrachtingen, en gedetailleerde autopsies gewend, beide komen niet voor in dit boek. Sara doet wel een autopsie, maar die is verder niet in het bijzonder beschreven. Sara blijft vooral hangen in het verleden, en mensen die haar vorige boeken niet gelezen hebben kunnen zich hierdoor aardig bekocht voelen. Je kan haar boeken wel als zelfstandig boek lezen, maar je zult niet alles snappen.
Daarintegen ken je de karakters, en ook de nieuwe karakters worden weer goed neergezet. Voor Will Trent krijg je als lezer ook steeds meer sympathie.
De spanning is af en toe ver te zoeken, en ook het plot valt erg tegen.

Kortom, de nieuwe Slauhter valt tegen dit keer. Jammer, want de verwachtingen waren hoog gespannen.

      Licht teleurgesteld maar de volgende ....

Geschreven op zondag 12 september 2010 door Onbekend

Als Karin Slaughter fan had ik naar dit boek uitgekeken en zodra het in de winkel lag heb ik het gekocht en in een dag verslonden. Heerlijk om te lezen......alleen was ik ditmaal ook licht teleurgesteld.

Het verhaal gaat verder waar het vorige boek gebleven was. Sara Linton en Will Trent hebben elkaar ontmoet en zoals verwacht verbinden de levens van deze 2 hoofdpersonen zich meer en meer. Super. Het nadeel is alleen dat het thrillerverhaal naar de achtergrond is gedrukt om alle ruimte te geven aan deze ontwikkeling en al het verdriet / geluk wat daarbij hoort.  Jammer, de combinatie roman / thriller die ik zeer geslaagd vond in de vorige boeken is hier uit balans geraakt. Volgende keer beter.

      Een jaar lang naar dit boek uitgekeken!

Geschreven op dinsdag 20 juli 2010 door Sanne Scholten

Ik heb bijna een jaar uitgekeken naar de nieuwe Karin Slaughter, maar ik moet zeggen dat hij een klein beetje tegenvalt. Verbroken is niet zo spannend als we van Karin gewend zijn en zeker in het begin schiet het niet op. Pas op het einde krijgt het boek vaart en wordt het toch nog spannend. Hoewel de boeken van Karin Slaughter zelfstandig te lezen zijn, is Verbroken zonder voorkennis denk ik moeilijk te begrijpen en niet zo leuk. Maar als je alle voorgaande boeken ook gelezen hebt, is Verbroken een feest van herkenning. Sara keert in Verbroken namelijk terug naar Grant County en komt daar veel oude bekenden tegen.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!