Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De memory man

Meg Gardiner

prijs: € 19.95

367 pagina's, Paperback

ISBN: 9789024532278


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

San Francisco International Airport. Als forensisch psychiater Jo Beckett op het vliegveld is om haar broer uit te zwaaien, wordt ze opgeroepen om een dolgedraaide passagier te onderzoeken die tijdens een vliegtuiglanding de nooddeur wilde openen. Jo komt er al snel achter dat de passagier, Ian Kanan, lijdt aan geheugenverlies en geen nieuwe herinneringen kan vormen.

Nog voordat Beckett haar patiënt volledig kan onderzoeken, verdwijnt hij uit het ziekenhuis. Als een medepassagier van Kanan dezelfde symptomen vertoont, leiden alle aanwijzingen naar een hightech gif dat de potentie heeft een hele stad uit te moorden. Vervolgens komt Jo erachter dat Kanan een voormalige huurling met een missie is, die geen middel schuwt om zijn doel te bereiken.

Meg Gardiner werd geboren in Oklahoma en groeide op in Californië. Ze studeerde economie en rechten, maar veel liever schreef ze: songteksten, korte verhalen en een muziekcolumn. Eenmaal naar Engeland verhuisd, waagde ze zich aan haar eerste thriller – met succes.
TitelDe memory man
Auteur(s)Meg Gardiner
Vertaler(s)Mieke Trouw-Luyckx
ISBN9789024532278
Afmetingen231x150x34 mm
Aantal pagina's367
UitgeverLuitingh
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht619 gram

      Memory Man

Geschreven op maandag 15 november 2010 door Astrid van der Helm

Na De Dirty Secrets Club is Memory Man het tweede boek van Meg Gardiner.

In een aankomend vliegtuig op San Francisco Airport probeert een reiziger de nooddeur te openen voor de landing is ingezet. Twee medepassagiers weten hem net tegen te houden.

In het ziekenhuis bijkt dat deze man, Kanan ernstig geheugen verlies heeft. Hij is vergiftigd. Hij kent nog wel zijn verleden, maar alles dat langer dan 5 minuten geleden is kan hij zich niet herinneren.
Jo Becket, forensich psychiater gaat op onderzoek uit.

De Memory Man komt wat langzaam op gang en dat is jammer. Het onderwerp van geheugenverlies en drugs is wel erg intrigerend. Het idee alleen al dat je je niets kan herinneren dat langer dan 5 minuten geleden is, is erg eng.
Verder kabbelt het verhaal lekker voort. Het is niet superspannend, maar ook niet supervervelend om te lezen. Toch wil je weten hoe het uiteindelijk afloopt en daardoor lees je het boek toch uit.

De Memory Man is ook goed te lezen als je de Dirty Secrets Club niet hebt gelezen

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!