Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De Parijse connectie

Gerrit Barendrecht

prijs: € 20.99

352 pagina's, Hardback

ISBN: 9789024575619


Levertijd: 2-3 werkdagen

De Parijse connectie van Gerrit Barendrecht is een historische thriller waarin een stuk gruwelijke geschiedenis van Amsterdam tot leven komt. Een journaliste en een oorlogsveteraan/politierechercheur krijgen te maken met vrouwenhandel tussen Amsterdam en Parijs, tegen de achtergrond van negentiende-eeuws Amsterdam. Forensisch onderzoek bij de Amsterdamse politie staat nog in de kinderschoenen.

De Parijse connectie van Gerrit Barendrecht is een historische thriller waarin een stuk gruwelijke geschiedenis van Amsterdam tot leven komt.

TitelDe Parijse connectie
Auteur(s)Gerrit Barendrecht, Gerrit Barendrecht
ISBN9789024575619
Afmetingen215x140x33 mm
Aantal pagina's352
UitgeverLuitingh Sijthoff
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzeHardback
Gewicht523 gram

      Aardige historische policier

Geschreven op zaterdag 18 mei 2019 door Jos van Cann
Aardige historische politiethriller in het Amsterdam van 1889. Met actuele ? toen ook al ? thema?s moord en internationale vrouwenhandel. Inspecteur Katz onderzoekt hoe een dood meisje op een ochtend in het mortuarium terecht komt terwijl ze daar de avond voorafgaand nog niet was. De jonge journaliste Ida ontdekt dat er jonge meisjes op mysterieuze verdwijnen. Maar die ontdekking is niet zonder risico voor haar omdat ze hetzelfde lot dreigt te ondergaan. Uiteraard komen de hoofdpersonen elkaar tegen. Barendrecht bedacht een leuk verhaal in een doeltreffend beschreven leuke setting. Doordat historisch perspectief vertraagt het natuurlijk wel allemaal. En de auteur gebruikt af en toe ook helaas wel wat versimpelingen en strip-taal.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!