Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De stad en zijn onvaste muren

Haruki Murakami

prijs: € 34.99

640 pagina's, Hardback

ISBN: 9789025475536


Levertijd: 2-3 werkdagen

Een zeventienjarige jongen wordt verliefd op een meisje van zestien. Tijdens hun lange gesprekken vertelt ze hem over een door muren omsloten stad, waar haar échte ik woont.

Wanneer het meisje verdwijnt, begint voor de jongen een levenslange zoektocht naar deze ommuurde stad met eenhoorns, een bibliotheek met oude dromen, een torenklok zonder wijzers. Het lukt hem jaren later om dromenlezer te worden in deze stad en het alter ego van zijn jeugdliefde te vinden. Alleen herkent zij hem niet.

Terug in de oorspronkelijke wereld wordt hij geconfronteerd met wezensvragen over droom en werkelijkheid, zelf en schaduw, hart en wil. Kiest hij voor de werkelijke wereld of voor de stad met onvaste muren?

In zijn eerste roman in zes jaar trekt Haruki Murakami opnieuw een fonkelend universum op waarin droom en werkelijkheid, zelf en schaduw, eenzaamheid en verbinding door elkaar lopen. Hij borduurt losjes voort op een inmiddels legendarisch vroeg verhaal in zijn oeuvre, en op de droomstad uit Hard-boiled Wonderland en het einde van de wereld. Liefhebbers en nieuwe lezers zullen genieten van de ongeëvenaarde Murakami-magie. En meegesleept worden door een van de mooiste liefdesverhalen uit zijn rijke oeuvre.


De eerste roman van Haruki Murakami in zes jaar is een heerlijke koortsdroom.
TitelDe stad en zijn onvaste muren
Auteur(s)Haruki Murakami
ISBN9789025475536
Afmetingen216x151x47 mm
Aantal pagina's640
UitgeverAtlas Contact
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 34.99
BindwijzeHardback
Gewicht757 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!