Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Misleid

Anja Vereijken

prijs: € 12.95

197 pagina's, Hardback

ISBN: 9789026184239


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Ze zag zichzelf sexy in de camera kijken. Een verleidelijke lach. Ze stond met haar bovenlichaam op de foto. Voor zover ze kon zien was ze naakt. De grote borsten op de foto waren niet de hare. De foto was goed bewerkt en het leek echt. Ze las het zinnetje: ‘WebQueen Julia: uw wil is wet’. Tot haar grote schrik stond daaronder haar mobiele nummer.'

Anna is smoorverliefd op Fabio. Maar wanneer blijkt dat Fabio méér wil dan zoenen, begint Anna te twijfelen. Dan komt zij Julia tegen. Anna heeft het contact met Julia verbroken toen bleek dat Julia haar op internet pestte en een haatprofiel plaatste. Nu heeft Julia zelf een groot probleem: via een modellenbureau zijn Julia’s foto’s op internet beland en nu wordt zij gebeld door vreemde mannen. Anna staat voor een gruwelijk dilemma. Van Fabio moet ze Julia laten stikken. Verdient Julia het eigenlijk wel dat Anna haar helpt?

Anja Vereijken haalde op school onvoldoendes voor wiskunde, maar ze schreef wel al een musical op haar achtste. Schrijven is nog steeds haar grootste passie. Er zijn al twee succesvolle jeugdthrillers van haar verschenen.
TitelMisleid
Auteur(s)Anja Vereijken
ISBN9789026184239
Afmetingen223x144x25 mm
Aantal pagina's197
Uitgeverde Fontein Jeugd
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 12.95
BindwijzeHardback
Gewicht429 gram

      Misleid

Geschreven op zaterdag 6 november 2010 door Lillian Horward

Een jeugdthriller met bekende thema's zoals foute jongens en pesten. Aangezien er al vele boeken verschijnen op dit gebied was ik wel benieuwd naar dit boek. Dit komt ook dat jonge meiden er niet voor terugschrikken om boeken te lezen die eigenlijk voor volwassenen zijn geschreven. Dit is echter een echt jeugdboek en beschrijft de thema's goed. Anna is het mikpunt geweest van pesten via internet maar ook gewoon op school. De pester, een voormalige beste vriendin, is gestraft. Het blijft onduidelijk waarom ze dit is gaan doen. Anna wordt verliefd en haar vriendje Fabio wil wel wraak op Julia nemen. Anna ziet dat niet zitten maar is er in het begin wel halfslachtig in. Julia wordt vervolgens benaderd door een modellenbureau en dan beginnen haar problemen pas echt en er belanden pikante foto's van haar op internet enze wordt gebeld door vreemde mannen die van alles met haar willen doen! Een echte jeugdthriller die spannend is geschreven en erg geschikt voor die meiden die net te heftige verhalen wil lezen. Daarvoor blijft dit boek te lief. Dat is prima want niet iedereen kan de heftige boeken aan op die leeftijd.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!