Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Als sneeuw voor de zon

Lone Theils

prijs: € 20.99

316 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026334962


Levertijd: 2-3 werkdagen

'Als sneeuw voor de zon' is de nieuwe thriller van Lone Theils, die eerder 'Fatale oversteek' schreef. 'Als sneeuw voor de zon' gaat over de dichter Manash Ishmail die samen met zijn vrouw Amina uit Iran vlucht. Tijdens hun gevaarlijke reis naar Groot-Brittannië raken ze elkaar kwijt. Manash belandt in Denemarken, maar zijn vrouw is spoorloos. Nora Sand, politiek correspondent in Londen voor het Deense dagblad Globalt, wordt door Manash benaderd in de hoop dat zij Amina kan vinden. Nora stort zich volledig op de zaak, maar voor ze het weet moet ze vrezen voor haar eigen leven. Net als in haar debuutthriller 'Fatale oversteek' combineert Lone Theils in 'Als sneeuw voor de zon' de Engelse crime en de harde Scandi-thriller tot een pageturner waarin de spanning wordt afgewisseld met de liefdesperikelen van de tegendraadse, kickboksende Nora Sand.
TitelAls sneeuw voor de zon
Auteur(s)Lone Theils, Lone Theils
ISBN9789026334962
Afmetingen216x136x26 mm
Aantal pagina's316
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht412 gram

      Misstanden rond vluchtelingen

Geschreven op zondag 2 december 2018 door Jos van Cann
De tweede thriller van Theils over de journaliste Nora Sand is een actuele. Sand, voor haar magazine Globalt correspondent in Londen, krijgt een exclusief interview aangeboden met een gevluchte Iraanse dichter. Voorwaarde is echter dat ze zijn echtgenote opspoort die bij aankomst in Engeland spoorloos is verdwenen. Tijdens die zoektocht maakt ze kennis met het harde systeem van de private asielzoekerscentra. In dit geval is er zelfs ook sprake van nauwe verwevenheid met de farmaceutische industrie. Sand gaat desondanks de ongelijke strijd aan.

Bierkaai
Theils, ook al lange tijd als journaliste werkzaam in London, schetst in dit spannende verhaal ook de maatschappelijke en politieke misstanden rond vluchtelingen. Dat levert een somber beeld op met hier en daar lichtpuntjes in de vorm van mensen die het gevecht tegen bierkaai aangaan. Haar personage gaat daarbij ook nog eens privé door een roerige periode. Dat maakt het af en toe wel erg druk.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!