Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De vrouw in de spiegel

Dennis Lehane

prijs: € 20.99

396 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026336263


Levertijd: 2-3 werkdagen

Met 'De vrouw in de spiegel' schreef Dennis Lehane een afwisselend ontroerende en psychologische pageturner, met messcherpe dialogen en levensechte personages. Dit is Lehane op zijn best. Dennis Lehane is de auteur van onder andere 'The New York Times' bestsellers 'Gone, Baby, Gone'; 'Mystic River'; 'Shutter Island'; 'De infiltrant' en 'Nachtleven'. Rachel Childs was ooit een succesvolle journaliste, tot ze live op tv een inzinking kreeg. Sindsdien komt ze haar huis niet meer uit. Thuis heeft ze gelukkig een comfortabel leven met een ideale echtgenoot. Tot ze door een toevallige ontmoeting gedwongen wordt vraagtekens te zetten bij de oprechtheid van haar man. In haar zoektocht naar de werkelijkheid wordt ze een wereld ingezogen van samenzweringen, misleiding en geweld, die haar tot op de rand van de waanzin brengt. Wie is haar man?
TitelDe vrouw in de spiegel
Auteur(s)Dennis Lehane, Dennis Lehane
ISBN9789026336263
Afmetingen216x137x35 mm
Aantal pagina's396
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht515 gram

      Lees Lehane!

Geschreven op woensdag 5 september 2018 door Jos van Cann
Dennis Lehane is voor veel lezers een onbekende naam, maar zijn werk kent bijna iedereen. Is het niet door zijn boeken dan wel door de vaak sterke verfilmingen ervan. Titels? The drop (Het loket, 2012); Shutter Island (idem en Gesloten kamer, 2003); Mystic River (idem en Vuile handen, 2001) en Gone, Baby, Gone (Over mijn lijk, 1998).

Boston
De in Boston woonachtige auteur schreef ook me aan de tv-series The Wire en Boardwalk Empire. Inmiddels zijn er dertien thrillers verschenen; de eerste zes over het Bostons speurdersduo Patrick Kenzie en Angela Gennaro. In 2017 verscheen De vrouw in de spiegel.

Overtreft zichzelf
Lehane (1965) overtreft hierin zichzelf - als dat nog mogelijk was. Hij vertelt het verhaal van een succesvolle journaliste Rachel Childs die behoorlijk met zichzelf in de knoop raakt. Jeugd is vreemd en vaderloos, huwelijk mislukt, carrière bezwijkt onder angstaanvallen en haar tweede echtgenoot Brian blijkt niet enkel een prince charming. In tegendeel. Niets is wat het lijkt.
Dat is eenvoudiger opgeschreven dan neergeschreven. En daarin bewijs Lehane zijn onmiskenbare talent. Als lezer vat je van meet af aan sympathie op voor Rachel wordt je meegezogen in haar turbulente bestaan. Alles wat zeker lijkt, blijkt toch op losse schroeven te staan. En Rachel vecht zich naar een oplossing en een verlossing.
Fantastische stijl, gecontroleerde spanningsboog, levensechte personages en een prachtig plot. Wat wil een mens nog meer? Lees Lehane!
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!