Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Labyrint

Esther Verhoef

prijs: € 20.99

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789026351082


Dit boek is vervangen door ISBN 9789026355332. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

In Labyrint – de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze ‘Labyrint’, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. ‘Vuile handen’ zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de ‘Dodemansrit’ van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Esther Verhoef weet in op meesterlijke wijze de lezer met weinig woorden te raken: spanning van het hoogste niveau.

Deze bundel bevat de volgende verhalen: Vuile handen, Offline, Dodemansrit, De perfecte partner, Onvoltooid verleden tijd, Worstcasescenario, Nouveau riche, Na sluitingstijd, De stagiaire, Erken mij, De ontmoeting, De genezing (Een liefdesverhaal) en Labyrint.

'Verrassend. Even geen dikke thriller, maar nu eens heel verschillende, verrassende verhalen waarin de spanning hoog oploopt. Dertien verhalen die je liefst avond na avond weer tot je neemt.' - Zin

'Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden. […] Het is bepaald geen straf zulke pareltjes te herlezen. Sommige verhalen zijn zo sterk dat ze doen denken aan de absolute meester van het genre, Roald Dahl.' - VN Detective & Thriller Gids 2020

In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

TitelLabyrint
Auteur(s)Esther Verhoef, Esther Verhoef
ISBN9789026351082
Is vervangen door ISBN9789026355332
Afmetingen216x134x34 mm
Aantal pagina's400
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdUitverkocht
Prijs€ 20.99
BindwijzePaperback
Gewicht515 gram

      Fijne kennismaking

Geschreven op donderdag 12 augustus 2021 door Wemmie Wolf
Normaal gesproken ben ik niet zo van de korte verhalen maar ik heb enorm genoten van deze verhalen. Een minpunt van korte verhalen kan zijn dat de personages niet uitgediept worden, iets wat Esther Verhoef zelf ook aangeeft maar in dit geval is het niet storend. Voor wie Esther Verhoef niet kent is dit een mooie kennismaking, een aantal van de verhalen zijn al eens eerder gepubliceerd. In de verhalen komen diverse thema?s aan de orde zoals misbruik, geweld, een psychische stoornis en pestgedrag. Sommige verhalen zijn voorspelbaar maar bij een ander verhaal volgt er een bijzondere ontknoping. Er zijn twee wat langere verhalen. Het zijn 13 verrassende verhalen geworden die afwisseldend van stijl zijn. Ze zijn in een prettige stijl geschreven en ondanks de korte lengte zijn het wel mooie ronde verhalen geworden. Gewoon heel fijn om te lezen.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!