Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Sorry

Zoran Drvenkar

prijs: € 19.95

388 pagina's, Paperback

ISBN: 9789029572125


Dit boek is vervangen door ISBN 9789029575379. U kunt op de ISBN klikken om naar de pagina van dat boek te gaan.

TitelSorry
Auteur(s)Zoran Drvenkar
Vertaler(s)Henk Schreuder
ISBN9789029572125
Is vervangen door ISBN9789029575379
Afmetingen215x138x32 mm
Aantal pagina's388
UitgeverECI B.V. (inzake New Book uitg)
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdOnbekend
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht530 gram

      Een vreemde, vernieuwende maar spannende thriller

Geschreven op zondag 12 september 2010 door Onbekend

Een thriller met zoveel invalshoeken dat je zeker in het begin de weg kwijt raakt. Verschillende hoofdpersonen, erna, ervoor.... waar voor? Ik heb vaak gedacht; he, wie zegt dit nu weer en wat is zijn relatie tot de anderen? Wie is die jij? De moordenaar? Een toeschouwer? Zijn Tamara, Wolf, Kris en Frauke echt wel wie ze zijn?

Kom je eenmaal in het verhaal dan laat het je niet meer los en leg je het boek pas neer als het uit is. Een vreemde, vernieuwende maar spannende thriller. Lees en geniet.

      Een apart bedrijf.

Geschreven op vrijdag 25 juni 2010 door Wim Krings

Het boek Sorry heeft een zeer interessante invalshoek. Een viertal jongeren weten eigenlijk niet wat ze moeten doen maar een van hen komt er per toeval achter dat hij tegen mensen overtuigend sorry kan zeggen. Het idee is geboren en ze starten een bedrijf waarbij zij in naam van een opdrachtgever de verontschuldigingen komen vertellen. Ze verdienen een goede boterham aan dit bedrijf en alles lijkt erg goed te gaan. Dan komt er echter iemand met een bizarre opdracht: ze moeten naar een vrouw gaan die op afschuwelijke wijze is gedood en daar sorry tegen zeggen, maar ze moeten vervolgens de vrouw ook nog begraven. Dit is het begin van een bizar spel waarbij de vier niet weten wat ze moeten doen en de groep ook uiteen dreigt te vallen. De opdrachtgever van deze lugubere zaken heeft een tweeledig doel met zijn daden en dat geeft het boek wel een extra dimensie.

Een pittige thriller maar zeker wel een ruime voldoende. Dit boek moet je redelijk goed kunnen doorlezen omdat er nogal wat invalshoeken zijn die het verhaal vertellen en daar ligt ook het grootste probleem: je dreigt de weg kwijt te raken en je moet steeds teruglezen om het goed te volgen. Mocht je weinig tijd hebben dan leg het boek even terzijde en lees het als je voldoende tijd hebt. 

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!