Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Vlindervlucht

Ashley Clark

prijs: € 21.99

368 pagina's, Paperback

ISBN: 9789029731300


Levertijd: Print-on-demand

‘Vlindervlucht’ van Ashley Clark is een roman over de impact van racisme en de helende kracht van moederliefde. Het is 1946. Nadat Millie is bedreigd vanwege haar huidskleur, besluit ze haar geboorteplaats te ontvluchten en een eigen boetiek te beginnen, een droom die ze al jaren koestert. Een ontmoeting met een vreemdeling verandert haar leven, maar haar afkomst dwingt haar om een hartverscheurende keuze te maken.

75 jaar later ziet Harper Albright haar hoop op een modecarrière in duigen vallen. Ze trekt tijdelijk in bij Millie, die haar ooit heeft leren naaien. Een bijzondere samenloop van omstandigheden brengt Millies geheime verleden aan het licht.

Een hartverscheurende familiegeschiedenis over discriminatie en vergeving.
TitelVlindervlucht
Auteur(s)Ashley Clark
ISBN9789029731300
Afmetingen215x140x31 mm
Aantal pagina's368
UitgeverKokBoekencentrum Fictie
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht512 gram

      Boeiende verhaallijnen

Geschreven op woensdag 15 september 2021 door Silvia van Elzelingen

‘Vlindervlucht’ is een historische roman over de impact van rassenhaat en de afgrijselijke keuzes die men daardoor noodgedwongen moest maken. Je voor te doen als wit en een deel van je afkomst te ontkennen is een zeer zware opgave waar Millie voor komt te staan in een poging om veiligheid en kansen voor zichzelf te creëren. De tweede verhaallijn speelt in het nu. Harper jaagt haar droom na om ooit een kledingwinkel te bezitten. Helaas spat haar droom uiteen als blijkt dat haar zelfgemaakte jurk niet goed genoeg is om mee te doen aan de eindshow. Twee bijzondere vrouwen die allebei hun dromen moeten bijstellen om het uiteindelijke geluk te kunnen vinden. Beide verhaallijnen zijn heel boeiend geschreven en worden moeiteloos met elkaar verweven. Ashley Clark heeft er tien jaar over gedaan om haar debuutroman te schrijven. ‘Vlindervlucht’ is zeker een aanrader.

Mijn dank gaat uit naar KokBoekencentrum Uitgevers voor het verstrekken van het recensie-exemplaar.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!