Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Het laatste offer

Simone van der Vlugt

prijs: € 24.95

312 pagina's, Hardback

ISBN: 9789041411723


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog en een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt.
Op haar zoektocht naar Jef belandt Birgit in een reeks verwikkelingen waarin ze beiden hun leven niet meer zeker zijn. De zoektocht leidt onder andere naar de Ark des Verbonds, die al eeuwenlang net zo tot de verbeelding spreekt als de Heilige Graal. Wat is die Ark precies? Wat was zijn functie? Waar is hij gebleven?
Het laatste offer is een avontuurlijke en zeer beklemmende psychologische thriller.
TitelHet laatste offer
Auteur(s)Simone van der Vlugt
ISBN9789041411723
Afmetingen221x145x35 mm
Aantal pagina's312
UitgeverAnthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 24.95
BindwijzeHardback
Gewicht551 gram

      Een andere richting

Geschreven op zondag 3 oktober 2010 door Sanne Scholten

'Het laatste offer' is een ander soort boek als de voorgangers ' De reünie' en ' Schaduwzuster'. In dit verhaal wordt Birgit verliefd op Jef, die op zoek is naar zijn vader, een archeoloog die is verdwenen bij onderzoek in de tempel van Karnak. Tijdens komen beiden meermaals in penibele situaties terecht, waar ze zich steeds weer uit weten te redden. Niet helemaal geloofwaardig, maar daardoor niet minder leuk om te lezen! De vele historische feiten en theorieën over verdwenen beschavingen maken het boek nog boeiender.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!