Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Jetset

Marion Pauw

prijs: € 19.95

278 pagina's, Paperback

ISBN: 9789041414915


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen.
Op de tweede dag wordt Alexander echter dood aangetroffen in zijn hut. Kapitein Schmidt en hoofdstewardess Lou vertrouwen het niet en gaan op onderzoek uit. Ze komen tot de ontdekking dat iedere gast wel een motief heeft: de ex-zakenpartner die nog een appeltje met Alexander te schillen had, de vrouw van zijn zakelijk adviseur, met wie Alexander op het jacht een affaire had, de broer die op zijn fortuin uit is. De situatie op het jacht wordt steeds nijpender, al helemaal als het lijk van Alexander Zilver spoorloos verdwijnt.

TitelJetset
Auteur(s)Marion Pauw
ISBN9789041414915
Afmetingen218x139x27 mm
Aantal pagina's278
UitgeverAnthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback
Gewicht405 gram

      Klassieke whodunnit

Geschreven op vrijdag 4 februari 2011 door Sanne Scholten

Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Al op dag twee wordt Alexander vermoord aangetroffen in zijn hut. Eén van de opvarenden moet de dader zijn en allemaal blijken ze een motief te hebben. Jetset is daarmee een klassieke whodunit. Hoewel in haar andere thrillers de personages altijd zeer goed worden uitgewerkt, blijven ze in jetset wat oppervlakkig, maar dat past eigenlijk precies bij het verhaal. Voor je het weet heb je het uit.

      Moderne Agatha Christie

Geschreven op zaterdag 6 november 2010 door Lillian Horward

Miljonair Alexander Zilver nodigt een anatal vrienden en zijn oudere broer uit om zijn 100ste miljoen te vieren op een cruiseschip in het Caribisch gebied. Het boek begint met d eoverpeinzingen van de meesten dat ze eigenlijk niet willen gaan maar zich toch verplicht voelen om t egaan. De spanning wordt zo al mooi opgebouwd. Een ieder heeft wel een appeltje te schillen met Alexander. De oude zakenpartner, de broer, zijn adviseur die de beursgang heeft begeleidt maar ook de vrouwen! De eerste dag verloopt al met veel problemen en de bemanning ziet dit met lede ogen aan. Het zag er zo makkelijk uit deze cruise maar niets is minder waar! Alexander wordt vermoord en natuurlijk zijn het aantal verdachten beperkt en dit stuk is het sterkste gedeelte van het boek: De kapitein en de hoofdserveerster proberen te achterhalen wie het gedaan heeft en met korte stukken om de gedachten van een ieder te leren kennen wordt het complex: Iedereen kan het gedaan hebben! Daarna verdwijnt het lijk ook nog! Een boek met veel vaart geschreven en dat past prima bij het boek. Het zijn voornamelijk "lege persoonlijkheden"die deze cruise meemaken en als dat de reden is dat de personages niet zo zijn uitgediept als in Daglicht en Zondaarskind dan is dat prima gelukt! Een klassieke whodunnit is het ook en als Agatha Christie de uitvinder is dan is dit een moderne variant: minder braaf met seks en de oplossing komt sneller en er vallen minder doden!

Een boek om lekker een paar uur bij weg te dromen en je zlef op een cruise te wanen ( hopelijk dan wel zonder een moord!)

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!