Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Déjà vu

Esther Verhoef

prijs: € 24.95

Hardback

ISBN: 9789041416537


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Stem via www.nspublieksprijs.nl

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.
Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken.
In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er ’s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?
Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit.
En dat had ze beter niet kunnen doen.

TitelDéjà vu
Auteur(s)Esther Verhoef
ISBN9789041416537
Afmetingen222x146x33 mm
UitgeverAnthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 24.95
BindwijzeHardback
Gewicht553 gram

      

Geschreven op vrijdag 12 augustus 2011 door Sanne Scholten

Voor mij is Esther Verhoef een van de beste Nederlandse thrillerschrijfsters, maar Deja vu is zeker niet haar beste boek. De kaft is erg mooi en het verhaal begint veelbelovend en je voelt de spanning zich opbouwen, maar op een gegeven moment is de vaart eruit en gaat het verhaal als een nachtkaars uit. Jammer, want Esther kan veel beter.

      Een nieuwe richting?

Geschreven op zaterdag 18 september 2010 door Lillian Horward

Eindelijk weer een nieuwe Esther Verhoef. Deze keer ook een vrouwelijke hoofdrol nl Eva die haar baan als journalist kwijtraakt en dan  maar eerder naar haar hartsvriendin ( of halfzusje) Diana in Frankrijk gaat maar Diana is er niet en zij wordt ook nogal negatief bejegend door de plaatselijke bewoners. Waar is Diana? Eva zit vol vragen en dan wordt er ook nog ingebroken in het huisja van Diana waar zij dan toch gaat logeren in de hoop dat ze snel komt. Dat is echter niet zo. Dan komt ze ook nog de ex van Diana tegen en de politie is ook al erg negatief tegen haar. 

De opbouw van het boek is goed en gelukkig wordt Eva geen supervrouw in het boek want dat gebeurt nogal in veel boeken. Eva is wel nieuwsgierig maar blijft toch ook "bangig". Een mooi boek maar er bleef bij mij ook wat onbehagen zitten na hte lezen van het boek: Eva blijft voor mij net iets te oppervlakkig. Wat mij betreft mogen de personages wat dieper uitgewerkt worden. Daarom 4 en geen 5 sterren.

 

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!