Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Slechte dingen gebeuren

Harry Dolan

prijs: € 17.95

347 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044325539


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Briljante parodie op het misdaadgenre

David Loogan leidt een rustig leven in het universiteitsstadje Ann Arbor in Michigan. Hij hoopt een gewelddadig verleden achter zich te laten. Zijn eenzaamheid is over als hij bevriend raakt met Tom Kristoll, de uitgever van het misdaadmagazine Gray Streets, en een relatie begint met zijn knappe, blonde vrouw Laura. Maar Loogan beseft niet dat de verhalen in Gray Streets verlopen volgens een simpele formule: plannen gaan fout. Slechte dingen gebeuren. Mensen gaan dood.

Harry Dolan studeerde filosofie aan Colgate University en University of North Carolina in Chapel Hill. Momenteel werkt hij als freelance redacteur. Slechte dingen gebeuren is zijn enthousiast ontvangen thrillerdebuut.
TitelSlechte dingen gebeuren
Auteur(s)Harry Dolan
Vertaler(s)Ed van Eeden
ISBN9789044325539
Afmetingen207x139x30 mm
Aantal pagina's347
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdOnbekend
Prijs€ 17.95
BindwijzePaperback
Gewicht447 gram

      Humorvolle thriller

Geschreven op zondag 26 september 2010 door Astrid van der Helm

David Loogan leidt een rustig leventje in het universtiteits stadje Ann Arbor in Michigan. Hij hoopt te ontsnappen aan een gewelddadig verleden dat hij liever wil vergeten.Wat een heerlijk boek is dit zeg. Het verhaal zit steengoed in elkaar. De dialogen zijn geweldig en ook de spanning is goed vertegenwoordigd in dit boek.


Wat deze thriller heeft en een hoop andere thrillers missen is humor. Soms lig je dubbel van het lachen, en dat is heerlijk in een thriller. Eigenlijk noem ik het liever een misdaadroman dan een thriller.


De personages van David en Elisabeth komen goed tot leven en daardoor helemaal tot hun recht.Slechte dingen gebeuren is een absolute aanrader! 

Voeg een recensie toe »

       ...

Geschreven op dinsdag 30 maart 2010 door Media (quote)
'Een intelligente, goedgeschjreven roller coaster-rit!' James Patterson