Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Venijn

Lisa Jackson

prijs: € 17.95

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044325553


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Twaalf jaar geleden stierf ze, nu staat ze springlevend voor hem…

De geur is onmiskenbaar: gardenia’s, hetzelfde parfum dat zijn beeldschone vrouw Jennifer altijd droeg. Als hij zijn ogen opent in het ziekenhuis waar hij herstelt van een ongeluk, ziet rechercheur Rick Bentz haar staan. Jennifer werpt hem een kushandje toe en verdwijnt. Maar het kan Jennifer niet geweest zijn. Zij is twaalf jaar geleden overleden…
Wanneer een kopie van de overlijdensakte met de post arriveert, waarop een groot rood vraagteken is gekalkt, volgt Bentz het spoor tot Los Angeles. Dan beginnen de moorden. Elk slachtoffer maakt deel uit van Jennifers verleden en elk lijk wijst naar Bentz als hoofdverdachte. Spoedig zal híj aan de beurt zijn om te boeten voor zijn zonden…
TitelVenijn
Auteur(s)Lisa Jackson
Vertaler(s)Pieter Verhulst
ISBN9789044325553
Afmetingen235x155x31 mm
Aantal pagina's432
UitgeverThe House of Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 17.95
BindwijzePaperback
Gewicht576 gram

      Een menselijke politeman met een bezwaard geweten.

Geschreven op zondag 26 september 2010 door M.J Boets

Zoveel mannen hadden naar haar verlangd, hoe was het dan mogelijk dat ze zo eindigde: getrouwd, gescheiden, en daarna samenwonend met een agent in zijn burgelijke kleine woning?

Hun poging om weer bij elkaar te komen was niet meer dan een poging.Het had niet lang geduurd, en nu....ach, ze was er tamelijk zeker van dat het nu voorgoed voorbij was.

Omdat ze niet trouw aan EEN man kon blijven.Zelfs niet aan de man die ze liefhad!Lieve god, wat moest ze doen?Ze dacht aan zelfmoord, meer dan eens.En ze had al een brief geschreven die na haar dood aan haar dochter gegeven moest worden.

En dan is Jennifer dood....

12 Jaar na haar overlijden ontvangt Rick Bentz, haar ex-man, een enveloppe, met daarin recente foto's van Jennifer, en haar overlijdensakte met een bloedrood vraagteken over het hele blad..Zijn hart staat stil, zijn gedachten malen, hij begint Jennifer overal te zien.

Rick is intussen getrouwd met de mooie Olivia, waar hij dol op is.Toch laat hij haar onbeschermd achter en neemt het vliegtuig naar Los Angeles, zijn vorige woonplaats toen hij nog met Jennifer getrouwd was. Zijn nachtmerrie begint zodra hij voet op vaste bodem zet in L.A. Nauwelijks een paar uur nadat hij in de stad is, wordt er een moord gepleegd, en alles wijst naar Rick! Alle vrouwen die hij een bezoek brengt om meer informatie, en die allemaal bevriend waren met Jennifer, worden een voor een op bizarre wijze uit de weg geruimd.

Jennifer brengt Rick op de rand van waanzin door hem steeds uit te dagen, om daarna weer te verdwijnen. Ze is hem steeds een stap voor, en lijkt precies te weten wat zijn volgende reactie zal zijn. Hij jaagt op een spook, en niemand gelooft hem.

Toch staat onverwachts zijn oude maat voor zijn neus die hem helpt het bizarre raadsel rond Jennifer op te lossen. Dan krijgt Rick het bericht dat zijn vrouw Olivia in levensgevaar verkeert... Maar wel meer dan 1000 kilometer van hem verwijdert...

Een heerlijk spannend verhaal, dat vlot leest, en je nieuwsgierig maakt waarom Jennifer hem dit allemaal aandoet. Behalve dat ik niet begrijp waarom al die vrouwen uit de weg geruimd moesten worden, is er veel ruimte voor menselijkheid, en een vleug romantiek. Rick is een menselijke politieman met een bezwaard geweten.

Dit boek vind ik echt een aanrader! 

Voeg een recensie toe »

       Verschillende quotes

Geschreven op woensdag 2 december 2009 door Media (Verschillende bronnen)
‘Een heerlijke vrouwenthriller voor in de koffer, of nee, de handbagage, zodat je het elk moment kunt pakken om verder te lezen.’ Crimezone.nl over Verloren zielen **** ‘Haar nieuwste, strak geschreven thriller laat de lezer tot het laatst in spanning.’Booklist