Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Afslag 23

Özcan Akyol

prijs: € 22.50

264 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044627589


Levertijd: 2-3 werkdagen

In Afslag 23 doet het hoofdpersonage Eus, een jongen die opgroeit aan de zelfkant van de maatschappij, zijn uiterste best om door schade en schande iets van zijn leven te maken. Wonderlijk genoeg heeft hij de perfecte vriendin, vindt hij al snel een baan als vertegenwoordiger en reist hij in die hoedanigheid kriskras door Nederland. Terwijl zijn leven op papier de betere kant op gaat, voelt Eus zich na elke nieuwe ervaring kleiner worden. In alle spiegels die hem worden voorgehouden, ziet hij iemand anders, met wie hij zich moeilijk kan vereenzelvigen. Vooral in de buurt van zijn jeugdvrienden, twee paradijsvogels, vraagt hij zich af wat er eigenlijk van hem is overgebleven. Eus scalpeert de hypocrisie van de middenklasse en ontdekt algauw dat hij iedereen moreel kan verslaan, met uitzondering van één iemand: zichzelf. Dat leidt tot een terugval in oude gewoontes, die niet per se door iedereen worden gewaardeerd.

Afslag 23 is de nieuwe roman van Özcan Akyol, beter bekend als Eus. Als geen ander weet hij de bittere ernst van het leven te verpakken in inktzwarte humor. De rauwe taal in en de ongekende vaart van dit boek maken van de auteur een ongrijpbaar fenomeen. Eus is een van de belangrijkste literaire stemmen van zijn generatie.

Özcan Akyol is televisie- en radiomaker, columnist, maar vooral schrijver van twee spraakmakende romans (Eus en Toerist) en van het meestbesproken Boekenweekessay van de laatste jaren, Generaal zonder leger.
TitelAfslag 23
Auteur(s)Özcan Akyol
ISBN9789044627589
Afmetingen213x137x28 mm
Aantal pagina's264
UitgeverPrometheus
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 22.50
BindwijzePaperback
Gewicht430 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!