Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Zadelpijn en ander damesleed

Liza van Sambeek

prijs: € 7.50

304 pagina's, Paperback

ISBN: 9789044652079


Levertijd: 2-3 werkdagen

Zeven eigenzinnige vrouwen van rond de vijftig gaan elk jaar een week fietsen in Frankrijk. Voor de meesten van hen ziet het leven er anders uit dan ze het zich hadden voorgesteld. Bij sommigen is dat te wijten aan de keuzen die ze zelf maakten, bij anderen heeft het noodlot toegeslagen. Zadelpijn en ander damesleed verhaalt op een komische en onthutsende wijze over vrouwen en over de soms wrange vruchten van de feministische en seksuele revolutie, en is een boek vol herkenning voor de hedendaagse babyboomer.
Achter de naam Liza van Sambeek gaat een schrijversduo schuil. Na hun debuut Zadelpijn en ander damesleed, dat door pers en publiek juichend werd ontvangen, verscheen het eveneens zeer succesvolle vervolgboek Het verwende nest. Van Sambeek schreef in 2022 solo de roman Broeinest.
Zadelpijn is succesvol verfilmd voor de televisie met onder anderen de topacteurs Monique van de Ven en Gijs Scholten van Aschat.
‘Alle emoties komen aan bod: liefde, haat, angst, afgunst en verdriet om verloren dromen. De vrouwen houden zich juist staande omdát ze een zekere leeftijd hebben bereikt. Het vlot geschreven boek ademt een sfeer van: laat je er niet onder krijgen.’ Elsevier
‘Het boek is heftig, hilarisch en ontroerend, en niet altijd vrouwvriendelijk. Dat maakt het confronterend voor een hele generatie.’ De Volkskrant
TitelZadelpijn en ander damesleed
Auteur(s)Liza van Sambeek
ISBN9789044652079
Afmetingen201x126x22 mm
Aantal pagina's304
UitgeverPrometheus
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 7.50
BindwijzePaperback
Gewicht284 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!