Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Goed excuus

Jonathan Dee

prijs: € 19.95

304 pagina's, Paperback

ISBN: 9789046814390


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Een hedendaagse roman over liefde en macht met een scherpe, ironische ondertoon Het huwelijk van Helen en Ben Armstead staat op instorten. Ben is partner van een prestigieus advocatenkantoor en zit midden in een midlifecrisis. Zijn stagiaire klaagt hem aan voor seksuele intimidatie en hij verliest zijn baan. Hij moet in rehab en krijgt het advies te scheiden. Helen moet zich nu financieel zien te redden en ze verhuist met hun geadopteerde tienerdochter Sara naar New York, waar ze bij toeval haar roeping als pr-manager ontdekt. Ze adviseert directies van multinationals hoe bij publieke schandalen in het openbaar excuses aan te bieden. Maar wanneer filmster en vroegere jeugdvriend Hamilton Helens hulp nodig heeft én blijkt dat Sara liegt, zal ze prioriteiten moeten stellen. Is zij zelf wel in staat tot vergiffenis?
Een hedendaagse roman over liefde en macht met een scherpe, ironische ondertoon

Het huwelijk van Helen en Ben Armstead staat op instorten. Ben is partner van een prestigieus advocatenkantoor en zit midden in een midlifecrisis. Zijn stagiaire klaagt hem aan voor seksuele intimidatie en hij verliest zijn baan. Hij moet in rehab en krijgt het advies te scheiden. Helen moet zich nu financieel zien te redden en ze verhuist met hun geadopteerde tienerdochter Sara naar New York, waar ze bij toeval haar roeping als pr-manager ontdekt. Ze adviseert directies van multinationals hoe bij publieke schandalen in het openbaar excuses aan te bieden. Maar wanneer filmster en vroegere jeugdvriend Hamilton Helens hulp nodig heeft én blijkt dat Sara liegt, zal ze prioriteiten moeten stellen. Is zij zelf wel in staat tot vergiffenis?

TitelGoed excuus
Auteur(s)Jonathan Dee
Ondertitela thousand pardons
ISBN9789046814390
Afmetingen210x135x23 mm
Aantal pagina's304
UitgeverNieuw Amsterdam
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.95
BindwijzePaperback

      Waar een wens niet toe kan leiden!

Geschreven op donderdag 16 mei 2013 door Wim Krings
Ben en Helen lijken gelukkg getrouwd totdat Ben aangeeft om een keer met een andere vrouw naar bed te willen gaan. Bij een poging tot blijft het echter maar een schandaal is geboren en Helen gaat alleen verder. Zij had een kleine baan bij een bedrijf. Haar talenten worden opgemerkt door een groot bedrijf. Dit bedrijf begeleidt directies met het maken van excuses bij grove fouten. Helen wordt erg bedreven hierin en is bijna onmisbaar. Dan komt er een klant: de grote filmster Hamilton. Zij kent hem nog van vroeger en nu komt alles op losse schroeven te staan.

Een goed excuus is een prettig geschreven roman over twee mensen die wel van elkaar houden maar uity elkaar groeien en  de vraag is of Helen haar man kan en wil vergeven. Hun dochter dreigt echter het kind van de rekening te worden . Nadat Ben weer vrij is probeert hij een nieuw leven op te bouwen in d eplaats waar ze samen hebben gewoond.

Helen is goed in haar baan om excuses te vinden voor misstappen maar kan zij ook zo flexibel zijn in haar eigen relatie?
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!