Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Máxima

Rick Evers

prijs: € 24.99

272 pagina's, Hardback

ISBN: 9789046828083


Levertijd: 2-3 werkdagen

Al jarenlang is koningin Máxima het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Maar hoe goed kennen we de koningin nu echt? Royaltyjournalist Rick Evers volgde haar een jaar lang van heel nabij en biedt in Máxima. Meer dan Majesteit een unieke blik achter de paleisdeuren, die normaal hermetisch gesloten blijven.
Ook als de camera's uit zijn, ziet hij hoe Máxima zich met hart en ziel inzet voor onder meer de Verenigde Naties, het Oranje Fonds en als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Wat maakt haar zo succesvol en zo mateloos populair?
Op basis van exclusieve gesprekken met de koningin en de mensen om haar heen schetst Rick Evers een onthullend portret. Máxima blijkt een workaholic die met haar werk zo veel mogelijk mensen wil bereiken, inspireren en motiveren. Tegelijkertijd is ze betrokken bij de grote lijnen én de kleinste details van het koningschap van haar man. Voortdurend balanceert ze tussen haar werk als koningin en haar taken als moeder van drie dochters. Zó dicht bij Máxima kwamen we nog nooit.

'Bijzondere en tot nu onbekende wetenswaardigheden [...] Máxima, Meer dan Majesteit is een standaardwerk over het werk en leven van onze koningin. Het gunt ons een blik achter de paleismuren en laat ons zien hoe de koninklijke wereld er werkelijk uitziet.' Jeroen Snel, Blauw Bloed

'Een echte aanrader en een verrijking. Dit boek is een must read voor iedereen die meer wil weten over koningin Máxima.' Justine Marcella, Vorsten en RTL Boulevard

TitelMáxima
Auteur(s)Rick Evers
OndertitelMeer dan Majesteit
ISBN9789046828083
Afmetingen244x198x22 mm
Aantal pagina's272
UitgeverNieuw Amsterdam
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 24.99
BindwijzeHardback
Gewicht928 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!