Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Vers bloed E-Boek

Nan Adams

prijs: € 3.99

143 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789047205548


Levertijd: Direct (on-line)

E-boek Dit is een E-boek. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.

Vers bloed van Nan Adams is een spannende roman over een vrouw die zichzelf opnieuw uitvindt.

Vera’s man overlijdt aan een hartaanval – plotseling is ze weduwe. Ze is diepgeraakt, maar wil niet bij de pakken neerzitten. Een halfjaar later verhuist ze van Amsterdam naar het Veluwse Waterlo. In eerste instantie betrekt ze een vakantiehuisje, maar ze gaat op zoek naar een vaste stek. Hoewel ze geniet van de rust en de natuur, valt het Vera op dat er wat lugubere zaken spelen in het dorpje. Zo wordt een vrouw die zich actief verzette tegen de overname van de lokale camping door dubieuze investeerders al maanden vermist. Vera raakt erover in gesprek met haar nieuwe Waterlose vrienden maar betwijfelt al snel of zíj wel zuiver op de graat zijn. Gedreven als ze is probeert Vera alle stukjes informatie over de mysterieuze vermissing bij elkaar te puzzelen, ongeacht het gevaar waarin dit haar zelf brengt…

In de spannende roman Vers bloed van Nan Adams verhuist Vera naar een dorp op Veluwe om van de rust en natuur te genieten, maar ze komt er al snel achter dat er wat duistere zaken spelen.
TitelVers bloed
Auteur(s)Nan Adams
ISBN9789047205548
Aantal pagina's143
UitgeverAmbo|Anthos
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 3.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk

      Leuk om tussendoor te lezen

Geschreven op woensdag 21 oktober 2020 door Silvia van Elzelingen

Nan Adams is het pseudoniem van Nannet van Ham. Eerder verschenen van haar hand de Brenda Park-mysterie-reeks en 10 lifestyleboeken. Nan Adams is lifestylecoach en schrijfster van misdaadverhalen. ‘Vers bloed’ is haar nieuwe spannende roman over een vrouw die zichzelf opnieuw uitvindt.

Vera is plotseling weduwe, ze verloor haar man na een hartaanval. Vera wil niet bij de pakken gaan neerzitten en besluit een halfjaar later om te verhuizen van Amsterdam naar het Veluwse Waterlo. In Waterlo heeft ze een huisje gehuurd op een vakantiepark. Vera geniet van de rust op het park en maakt al snel vrienden. Toch heerst er een bepaald sfeertje in het dorp en op het park. Er gebeuren namelijk vreemde lugubere dingen zoals de vermissing van een vrouw. Vera is schrijfster van misdaadverhalen en probeert op haar eigen manier alle puzzelstukjes op zijn plek te leggen, niet wetende dat dit haar in groot gevaar brengt.

‘Vers bloed’ is het eerste deel van een nieuwe spannende romanserie. We volgen het hoofdpersonage Vera op de voet die verhuist van het drukke Amsterdam naar een klein dorpje op de Veluwe. Aanvankelijk vindt ze het, na haar leven in de drukke stad, heel stil op het vakantiepark, maar Vera vindt toch al snel haar draai. Ze kan het goed vinden met Betty, de eigenaresse van de camping, en met de boswachter Alex. Ook Gerrit de klusjesman komt regelmatig op bezoek. Toch is niet alles koek en ei want er gebeuren vreemde dingen. Vera voelt zich steeds onbehagelijker in haar huisje en twijfelt of ze wel de juiste beslissing heeft genomen. Als misdaadauteur duikt ze dieper in de onheilspellende gebeurtenissen. Ze schrijft alles op in haar dagboek, want dit kan wel eens stof zijn voor haar nieuwe roman. Tijdens haar onderzoek komt Vera steeds meer over haar vrienden te weten. Zijn ze wel wie ze zeggen te zijn? En is ze zelf nog wel veilig op de camping?
Vers bloed’ is een heerlijk boek om tussendoor te lezen. De schrijfstijl is eenvoudig en vlot. Het verhaal begint als een feelgood-roman en het duurt best wel een tijd voordat de spanning om de hoek komt kijken. De omgeving is mooi beschreven, in je hoofd kun je je er een goed beeld bij vormen. Het huisje zou je zo in willen trekken. De personages zijn mooi neergezet. Een extra dimensie aan het verhaal is Vera’s hondje Watson.

Vers bloed’ ontpopt zich als een gezellig feelgood verhaal met wat mysterieuze aspecten. Een leuk boek om tussendoor te lezen, maar te zoetsappig voor de echte thrillerfan.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!