Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Spanningsveld

Jeffery Deaver

prijs: € 19.99

432 pagina's, Paperback

ISBN: 9789047514732


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Vlak voor Earth Day wordt er ingebroken bij de elektriciteitscentrale van New York. Niet lang daarna komen er stroomstoten uit willekeurige stopcontacten. Ze kosten iedereen die in de buurt staat het leven en kunnen op elk moment opduiken, overal... Lincoln Rhyme en Amelia Sachs zijn koortsachtig op zoek naar de daders. Gaat het om eco-terroristen, een gefrustreerde werknemer van de centrale of een gestoorde maniak die alleen opereert? Het onderzoek wordt echter gedwarsboomd door het plotselinge opduiken van Rhymes oude aartsvijand de Klokkenmaker. Kinesica-expert Kathryn Dance is naar hem op jacht in Mexico. Maar de Klokkenmaker heeft een doelwit voor ogen en het is slechts een kwestie van tijd voor hij zal toeslaan...

Vlak voor Earth Day wordt er ingebroken bij de elektriciteitscentrale van New York. Niet lang daarna komen er stroomstoten uit willekeurige stopcontacten. Ze kosten iedereen die in de buurt staat het leven en kunnen op elk moment opduiken, overal... Lincoln Rhyme en Amelia Sachs zijn koortsachtig op zoek naar de daders. Gaat het om eco-terroristen, een gefrustreerde werknemer van de centrale of een gestoorde maniak die alleen opereert?
Het onderzoek wordt echter gedwarsboomd door het plotselinge opduiken van Rhymes oude aartsvijand de Klokkenmaker. Kinesica-expert Kathryn Dance is naar hem op jacht in Mexico. Maar de Klokkenmaker heeft een doelwit voor ogen en het is slechts een kwestie van tijd voor hij zal toeslaan...
TitelSpanningsveld
Auteur(s)Jeffery Deaver
Vertaler(s)Hilke Makkink
ISBN9789047514732
Afmetingen230x150x39 mm
Aantal pagina's432
UitgeverBoekerij
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht691 gram

      Spanningsveld mag je als Deaver-fan niet missen

Geschreven op maandag 15 november 2010 door Astrid van der Helm

Met Spanningsveld sluit Deaver aan bij de vele eco-thrillers, en dat doet hij niet onverdienstelijk.

Onze vaste hoofdpersonages Rhyme en Sachs zijn weer terug in Spanningsveld.
Vanaf de eerste pagina zit je weer helemaal in het verhaal. De andere vaste personages uit de Rhyme series zijn ook weer aanwezig, en dat maakt dat het fijn is als je de vorige Rhyme thrillers ook hebt gelezen. Het is echter niet noodzakelijk, of storend als je ze niet gelezen hebt.

De spanning is zo nu en dan te snijden, en soms wordt het zelfs erg heet onder je voeten, en dat maakt Spanningsveld tot een regelrechte pageturner.
Alle karakters worden verder uitgewerkt. Ook het ethische vraagstuk over euthenasie komt aan bod, en speelt een behoorlijke rol in het verhaal.
Ook de Klokkenmaker is weer terug in dit verhaal, die we kennen uit Koude Maan. Maar wat heeft hij er mee te maken?

In Spanningsveld leren we ook het nodige over stroom en energie, en hoe er mee om gegaan wordt, en vooral hoe gevaarlijk het is. Al de feiten hierover zijn mooi verweven in het verhaal.

Het plot is geweldig en alle losse draadjes die in de loop van het verhaal gekweekt zijn komen tot een fantastisch eind.

Kortom; Spanningsveld mag je als Deaver fan niet missen!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!