Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De showman

Simon Shuster

prijs: € 24.99

464 pagina's, Paperback

ISBN: 9789048872121


Levertijd: 2-3 werkdagen

Simon Shuster, correspondent van Time, legt het leven en leiderschap in oorlogstijd vast van Volodymyr Zelensky, van de kleedkamers van zijn cabaretprogramma's in Oekraïne tot de modderige loopgraven van zijn oorlog met Rusland. De Showman is gebaseerd op vier jaar verslaggeving, uitvoerige reizen met president Zelensky naar het front en tientallen interviews met hem, zijn vrouw, zijn vrienden en zijn vijanden, zijn adviseurs, ministers en hoge militairen. Dit boek vertelt het intieme en verbazingwekkende verhaal over de ontwikkeling van de president, van comedyacteur tot symbool van veerkracht, en onthult hoe hij de democratieën van de wereld zover kreeg dat ze zijn kant kozen.

Shuster doet gedetailleerd verslag van Zelensky's leven in een atoombunker en van hoe zijn vrouw met de kinderen in veiligheid werd gebracht. Als later de Russen zich terugtrekken uit de omgeving van Kyiv zien we Zelensky en zijn team uit de bunker komen en Oekraïne naar een reeks cruciale overwinningen voeren. Het resultaat is een meeslepend verhaal van heel dichtbij over de invasie zoals die werd ervaren door het voornaamste doelwit en onwaarschijnlijke held.

De Showman is een ooggetuigenverslag dat ons een essentieel perspectief biedt op de oorlog die bepalend is voor onze tijd. Als een studie van leiderschap en vastberadenheid is de aantrekkingskracht tijdloos en universeel.

Het ultieme insiderverslag van de Russische invasie in Oekraïne
TitelDe showman
Auteur(s)Simon Shuster
Vertaler(s)Janet Limonard, Rob de Ridder
ISBN9789048872121
Afmetingen216x150x36 mm
Aantal pagina's464
UitgeverHollands Diep
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 24.99
BindwijzePaperback
Gewicht584 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!