Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De reünie

Simone van der Vlugt

prijs: € 12.50

576 pagina's, Hardback

ISBN: 9789049800147


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot het populairste meisje van de school liet zij Sabine plotseling links liggen. En dat was niet het enige wat Isabel haar aandeed? Toch voelt Sabine zich enorm schuldig, misschien zou Isabel nooit verdwenen zijn als Sabine met Isabel mee naar huis was gefietst die bewuste dag? Nu, tien jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel. Sabine begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning. Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat ? 12 bij 8 centimeter ? en lichte gewicht ? gemiddeld nog geen 145 gram ? is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot het populairste meisje van de school liet zij Sabine plotseling links liggen. En dat was niet het enige wat Isabel haar aandeed… Toch voelt Sabine zich enorm schuldig, misschien zou Isabel nooit verdwenen zijn als Sabine met Isabel mee naar huis was gefietst die bewuste dag… Nu, tien jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel. Sabine begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning. Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
TitelDe reünie
Auteur(s)Simone van der Vlugt
ISBN9789049800147
Afmetingen120x83x17 mm
Aantal pagina's576
UitgeverDwarsligger®
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 12.50
BindwijzeHardback
Gewicht122 gram

      Prima debuut

Geschreven op zondag 3 oktober 2010 door Lillian Horward

Wie kent het niet. je gaat naar een reunie en je wordt door de maalstroom van herinneringen verteerd. Deze gevoelens weet Simone van der Vlugt al goed te beschrijven maar dan heb je nog geen thriller. Het leven van Sabine maar ook de verdwenen Isabel trekt aan ons voorbij en er doen zich vele mogelijkheden voor die met de verdwijning van Isabel te maken hebben. Dit was Simone's eerste boek voor volwassenen maar ik was meteeen verkovccht en dacht: Wanneer schrijft zij de volgende thriller.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!