Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

De Laatste Les

Horst Eckert

prijs: € 19.50

362 pagina's, Paperback

ISBN: 9789078124337


Levertijd: 2-3 werkdagen

Drie inspecteurs die allen hun eigen doel najagen en daarbij elkaar voortdurend in de haren vliegen. Drie sterke karakters verwikkeld in een intrige waarbij ze gedwongen zijn samen te werken.

Het recente verleden van inspecteur Nowak vertoont een smet en hij staat onder zware druk. Zijn collega van de afdeling Moordzaken, Ben Engel, heeft een nieuwe zaak onderhanden en hij wil bij de komende bevorderingsronde niet worden overgeslagen. 'Benjamin' Karl Thann heeft een takenpakket waarmee hij zich binnen het politiecorps allesbehalve populair maakt.

Terwijl in Noordrijn-Westfalen verkiezingen op komst zijn, loopt er in Düsseldorf een moordende psychopaat rond en dreigt er in de onderwereld oorlog uit te breken. In Eckerts pakkende roman is een hele stad in rep en roer.


TitelDe Laatste Les
Auteur(s)Horst Eckert
Vertaler(s)Marga Caljé
ISBN9789078124337
Afmetingen217x142x32 mm
Aantal pagina's362
UitgeverRode Kamer, de
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.50
BindwijzePaperback
Gewicht479 gram

      Redelijk verhaal

Geschreven op maandag 27 september 2010 door Astrid van der Helm

Het recente verleden van inspecteur Nowak vertoont een smet en hij staat onder zware druk. Zijn collega van de afdeling Moordzaken, Ben Engel, heeft een nieuwe zaak onder handen en hij wil bij de komende bevorderingsronde niet worden overgeslagen.

De Laatste Les is een rauw boek over drugs en misdaad. Het verhaal doet een beetje denken aan het vroegere Miamy Vice, en het “good cop, bad cop” verhaal.

De dialogen zijn goed, en de zinnen zijn soms prachtig lang. Duitsland krijgt een donker tintje in dit verhaal. De karakters worden goed uitgewerkt en komen goed tot leven. Soms heb je sympathie voor ze, en soms ook helemaal niet.

De spanning is aardig, maar het is niet superspannend. Het leest gewoon lekker weg.

Ook het plot valt een beetje tegen. Het verhaal doet een beter lot vermoeden, maar helaas, dat is niet zo.

 

De Laatste Les is leuk om gelezen te hebben, maar niet spectaculair. Jammer.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!