Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Geluk is een mindset

Frank Krake

prijs: € 19.99

250 pagina's, Paperback

ISBN: 9789082476446


Levertijd: 2-3 werkdagen

Bepaal je eigen geluk Even een schakelaar omzetten naar de modus geluk, succes of welbehagen en het leven lacht je toe. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het dat ook? Geluk is een mindset is vooral een praktisch boek, het bevat levenslessen en handvaten voor persoonlijk geluk en succes, die u als lezer zelf uit het verhaal kunt destilleren. Onderzoek wijst uit dat de inhoud op die manier veel beter in ons brein wordt verankerd dan bij het oplepelen van lijstjes met tips & tricks. Bestsellerauteur Frank Krake schrijft in deze autobiografie over hoe om te gaan met tegenslagen, hoe negatieve gebeurtenissen om te buigen in positieve energie, hoe geluk af te dwingen in het streven naar succes en hoe simpelweg gelukkig te zijn. Hij concludeert dat geluk een mindset is, en dat de sleutel tot het bereiken van het ultieme geluk vooral bij jezelf ligt. Boeiend, leerzaam en soms hilarisch…. en het leest als een trein – Rick van der Ploeg - hoogleraar – voormalig Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Zo ziet veerkracht eruit: vallen en weer opstaan. Een uiterst inspirerend verhaal. Om je aan op te trekken! – Dorine Holman – literair boekingsagent en culturele marcom Frank Krake (1968) publiceerde bestsellers als Menthol, De laatste getuige en Hannelore. In Nederland werden meer dan 100.000 boeken verkocht en zijn werk verscheen in zeven talen.
TitelGeluk is een mindset
Auteur(s)Frank Krake
Ondertitelbuig tegenslag om in succes
ISBN9789082476446
Afmetingen231x151x20 mm
Aantal pagina's250
UitgeverUitgeverij Achtbaan
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.99
BindwijzePaperback
Gewicht395 gram

      Inspirerend verhaal

Geschreven op zondag 7 november 2021 door Wemmie Wolf


Aangenaam verrast was ik toen ik hoorde dat ik via de Facebookgroep Samenlezenisleuker het boek, Geluk is een mindset, van Frank Krake mocht lezen. 

Het boek Menthol heb ik al gelezen en de vlotte pen van Krake was mij toen ook al opgevallen. De laatste getuige, het zeer indrukwekkende verhaal van Wim Aloserij heb ik in mijn hart gesloten. 

Frank Krake heeft respect afgedwongen door dit verhaal te delen met de wereld.

Respect verdient Frank Krake ook met het boek, Geluk is een mindset! Het is een autobiografie die heel snel leest.

De hoofdstukken zijn niet al te lang, de toon is luchtig, hoewel er veel gebeurt. Krake schuwt zelfspot en grapjes niet.

Frank is directeur bij Unimeta, een fabriek in tuinstoelen in het oosten van het land. Het is keihard werken want de concurrentie is moordend. Hij reist de hele wereld door om de producten te verkopen. 

Werkweken van tachtig uur zijn eerder regel dan uitzondering. In de jaren dat hij bij Unimeta werkt, later als eigenaar, gebeuren er op wereldniveau nogal wat ernstige zaken, de vuurwerkramp in Enschede, de ramp met de Twin Towers, Sars en de vulkaanuitbarsting op IJsland. Het bizarre van deze gebeurtenissen is dat het rechtstreeks invloed heeft op Frank. Ten tijde van het gebeuren was hij in de directe nabijheid. 

Op zakelijk niveau krijgt hij te maken met tegenvallende cijfers en moet hij reorganisaties doorvoeren. Pijnlijke momenten en je merkt dat hij betrokken is bij zijn medewerkers.

Als Unimeta failliet raakt kan Frank met enkele medewerkers een nieuw bedrijf starten, Bukatchi. Dit is ook een bedrijf in tuinmeubelen.

Zijn charisma en creativiteit leggen hem geen windeieren, de zaken draaien goed. Hij heeft dan ook een fantastisch thuisfront, maar door de lange werkdagen krijgt hij er minder van mee dan hij wil.

Op een zomervakantie merkt hij dat de fysieke belasting te groot gaat worden en dat hij ingrijpende keuzes moet maken. Hij zal “zijn kindje” moet loslaten. Met pijn in zijn hart verkoopt hij de zaak.

Het is zuur als de zaak het niet redt.

Frank is er de man niet naar om lang stil te blijven zitten en stort zich op een nieuw hoofdstuk in zijn leven, het schrijven van boeken. Geen fictie maar waargebeurde verhalen.

Verhalen met een ziel.

Geluk is een mindset is geen zelfhulpboek zoals de titel misschien doet vermoeden maar een levensverhaal van een man die bij tegenslag niet bij de pakken gaat neerzitten maar risico’s neemt en uitdagingen aangaat. De sleutel voor geluk ligt bij jezelf.

 

Een erg fijn boek! Bij deze wil ik Frank Krake bedanken voor de originele tekst op het voorblad. Mijn boek rolde als twaalfde van de drukpers! Uitgeverij achtbaan en Samenlezenisleuker hartelijk bedankt voor dit boek.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!