Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

SYL

Lizette Colaris

prijs: € 15.00

Paperback

ISBN: 9789082632422


Levertijd: 2-3 werkdagen

In naovolging van de ‘eesjte Zittesje thriller’, Mo, haet Lizette Colaris ein nuuj bouk in ’t Zittesj dialek gesjreve: SYL, ein bouk in de vórm van eine roman. Eine psychologische roman, wo in de houfpersoon oet de thriller MO meer kleur krig. Hoewaal Syl ouch wie ein bouk op zich gelaeze kènt waere, zal ‘t (opnuuj) laeze van MO biedrage aan ’t gans begriepe van ’t gebeure,

’t Verhaol sjéts wie ein leifdesrelatie de verkeerde kanjt oet kènt gaon. Syl nump ós mit in häör verhaol, nao Zuud Frankriek en Sjótlandj, wo de leifde gevierd wurt mer ouch de eesjte barsjte óntsjtaon. Bie thoeskómme wach häör ein enorme verrasjing.. De verwikkelinge, verweurd in ’t Zittesj, zien intrigeierend te nuime.

Mo versjeen in 2016 en woort ein succes. Noe versjient dan Syl, opnuuj inclusief de ómzètting nao ’t Hólles. Lizette haet zich veurgenómme om eine trilogie in ’t Zittesj d’r van te make, womit oetènjteliks alle anjtwoorde op de vraoge oet Mo beanjtwoord gaon waere.

Vertaling:

In navolging van de ‘eesjte Zittesje thriller’, MO,  heeft Lizette Colaris een nieuw boek in het Sittards dialect geschreven: SYL, een boek in romanvorm. Een psychologische roman, waarin de hoofdpersoon uit de thriller MO meer kleur krijgt. Hoewel SYL ook als op zichzelf staand boek te lezen is, zal het (her)lezen van MO bijdragen aan het volledig begrijpen van de gebeurtenissen.

Het verhaal schetst hoe een liefdesrelatie een verkeerde wending kan krijgen. Syl neemt ons in haar verhaal mee naar Zuid Frankrijk en Schotland, waar de liefde hoogtij viert maar ook de eerste barsten ontstaan. Bij thuiskomst wacht haar een enorme verrassing.. De verwikkelingen, verwoord in het Sittards dialect, zijn intrigerend te noemen.

Mo verscheen in 2016 en werd een succes. Nu verschijnt dan SYL, wederom inclusief vertaling naar het Nederlands. Lizette heeft het voornemen om er een trilogie in het Sittards van te maken, waarmee uiteindelijk alle antwoorden op de vragen die na Mo overbleven bij de lezers, beantwoord zullen worden.

TitelSYL
Auteur(s)Lizette Colaris
OndertitelZittesje Roman
ISBN9789082632422
UitgeverMens en Taal
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.00
BindwijzePaperback
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!