Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Hoe groot is de liefde

prijs: € 15.25

224 pagina's, Paperback

ISBN: 9789089672759


Levertijd: 2-3 werkdagen

TitelHoe groot is de liefde
Auteur(s)
ISBN9789089672759
Afmetingen211x130x26 mm
Aantal pagina's224
UitgeverHoogland & Van Klaveren, Uitgeverij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 15.25
BindwijzePaperback
Gewicht364 gram

      Mooi liefdesverhaal: vrijblijvend, maar niet betekenisloos

Geschreven op donderdag 17 januari 2019 door Imke Houben

Hoe groot is de liefde is het verhaal van Mila, Jules en Steffan. Mila is smoorverliefd op Steffan, maar hun relatie is puur platonisch. Verder heeft Steffan een ‘relatie’ met Jules voor de seks vooral. Vrijblijvend, maar niet betekenisloos noemt Steffan de relaties. Mila vindt het toch moeilijk om hiermee te dealen, zij houdt namelijk van Steffan en wil graag iets exclusiefs. Steeds blijft ze bevestiging bij hem zoeken, om te kijken of hij nog van haar houdt. Hun sms’jes zijn haast poëtisch. Jules en Mila weten van elkaar dat ze allebei iets met Steffan hebben en trekken ook weleens met z'n drieën op. Langzaam maar zeker komen Mila en Jules erachter dat het niet zo goed gaat met Steffan. Is hun liefde krachtig genoeg om hem op de been te houden?

 

Anna van Praag is een Nederlandse kinder- en jeugdboekenschrijfster. Ze heeft 2 jaar met haar gezin in een landrover gewoond op een berg in Spanje. Sinds 2015 is ze weer terug in Nederland.

 

Hoe groot is de liefde is een prachtig boek. Het boek heeft een fijne vertelstijl en Anna neemt je echt mee in het verhaal van Mila en Jules. Het karakter van Mila is in de ik-persoon geschreven en Jules in de zij-vorm. Dit om Jules nog meer het ongrijpbare personage te laten lijken. Ook worden de karakters heel goed neergezet. Mila is een meisje dat pas begonnen is aan haar studentenleven en heeft het vertrouwde Drenthe verruild voor het bruisende Amsterdam. Zij voelt zich hier echter een buitenbeentje en is daarom ook erg blij wanneer ze Steffan leert kennen. Langzaam maar zeker raakt ze zichzelf echter kwijt. Jules is iemand die haar gevoel niet toelaat, bang dat het haar raakt. Ze heeft een soort masker opgezet. Doordat haar karakter vanuit de zij-vorm is geschreven, wordt dit gevoel ook mooi versterkt. Dan is er nog Steffan. Mila en Jules kunnen hem maar niet doorgronden en dit is ook goed vastgehouden door alleen schuingedrukte passages uit zijn dagboek te laten zien in het verhaal. Op de cover staat een citaat van John Green: “a beautiful love story.” Laat je hier niet door misleiden, want het is ook een beetje een verdrietig verhaal. Dit is echter allesbehalve een reden om het boek te laten liggen, want oh wat is dit mooi geschreven!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!