Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Prooi

Deon Meyer

prijs: € 21.99

408 pagina's, Paperback

ISBN: 9789400508392


Levertijd: 2-3 werkdagen

Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Valken mogen de rotzooi van de SAPS weer opruimen, zoals gewoonlijk.
Twee verdachte passagiers aan boord van de meest luxueuze trein ter wereld, waar de man kennelijk van afgesprongen is, lijken in rook opgegaan.
In Bordeaux geniet Daniel Darret van een rustig bestaan, nadat hij zijn gewelddadige verleden achter zich heeft gelaten. Maar dan doet een oude kameraad een beroep op hem om zijn vaderland te dienen. Zijn prooi: de corrupte president. Lukt het de Valken de aanslag te dwarsbomen? Intussen heeft een stel meedogenloze Russen het op Daniels leven gemunt.

TitelProoi
Auteur(s)Deon Meyer, Deon Meyer
ISBN9789400508392
Afmetingen225x151x37 mm
Aantal pagina's408
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 21.99
BindwijzePaperback
Gewicht642 gram

      Terecht bijna Thriller van het Jaar

Geschreven op vrijdag 19 juli 2019 door Jos van Cann
Het is natuurlijk een beetje flauw om een andere recensie te citeren, maar nog erger is het om steeds in herhaling te vallen. En bovendien de omschrijving in de VN Detective & Thrillergids zegt het allemaal: "Deon Meyer leverde met Prooi wederom een pageturner af met Bennie Griessel in de hoofdrol. Alles is goed aan dit boek: de manier waarop de plot is geconstrueerd, de dosering van informatie, doeltreffende schrijfstijl met messcherpe dialogen. En dan ook nog eens die werkelijkheidsdimensie: het Zuid-Afrika van nu wordt in vele nuances belicht en de plot vormt overtuigend onderdeel van de politieke ontwikkelingen. Prooi doet niet onder voor de winnaar, D.B. John met Ster van het Noorden. Over de winnaar zijn we alleen maar nóg enthousiaster omdat die ons liet kennismaken met een voorheen onbekende wereld."
Maar lees vooral ook Prooi en ook de eerdere Griessel-boeken van Meyer.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!

Het lijkt er op dat u geen PDF plugin in uw browser heeft. Geen nood, u kunt hier klikken om de pdf te downloaden.