Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Het geheim van Silvermoor

Tracy Rees

prijs: € 12.99

Paperback

ISBN: 9789401615778


Levertijd: 2-3 werkdagen

Het geheim van Silvermoor van Tracy Rees is een meeslepend verhaal over Tommy, een veertienjarige jongen die is voorbestemd voor een ruig en uitzichtloos leven in de mijnen. Elke dag daalt hij af in het stoffige en benauwde duister, dat een hartverscheurend contrast vormt met de statige huizen net buiten het dorp. Tijdens zijn strooptochten op de uitgestrekte landgoederen fantaseert Tommy over een andere, betere toekomst.

De enige die hem begrijpt is zijn beste vriendin Josie, die zich nooit onderdeel heeft gevoeld van haar familie en pas weet bij wie ze thuishoort als ze Tommy ontmoet. In hun grimmige leven zorgt alleen het mysterieuze, verlaten landhuis dat tussen hun dorpen in staat voor enige afleiding. Heston Manor is na een familietragedie afgesloten en sindsdien onbewoond. Als Josie en Tommy een groot geheim over de bewoners ontdekken, zal hun leven nooit meer hetzelfde zijn…

Het geheim van Silvermoor vertelt het verleden van een mysterieus landhuis dat de levens van twee jonge mensen voorgoed zal veranderen. Voor de lezers van Lucinda Riley, Anne Jacobs en Karen Swan.

‘Bitterzoet, overtuigend en absoluut meeslepend. Ik kon het niet wegleggen.’ – Karen Swan, auteur van De Spaanse belofte en Een Noorse winternacht

In Het geheim van Silvermoor van Tracy Rees veranderen de levens van Tommy en Josie voorgoed wanneer ze een groot familiegeheim ontdekken over de voormalige bewoners van een mysterieus landhuis.
TitelHet geheim van Silvermoor
Auteur(s)Tracy Rees
ISBN9789401615778
Vervangt ISBN9789401613897
Afmetingen216x141x36 mm
UitgeverXander Uitgevers B.V.
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 12.99
BindwijzePaperback
Gewicht557 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!