Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

In slaap gevangen E-Boek

Camilla Grebe

prijs: € 11.99

416 pagina's, ePUB 3 met digitaal watermerk

ISBN: 9789403178400


Levertijd: Direct (on-line)

E-boek Dit is een E-boek. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.
Het geluk heeft de achttienjarige Samuel in de steek gelaten en hij moet vluchten voor zowel een drugsbende als de politie. Een vacature voor verzorger van een gehandicapte jongen in een afgelegen huis aan de kust lijkt hem dan ook de perfecte manier om van de radar te verdwijnen. Manfred Olsson probeert ondertussen zijn verdriet en schuldgevoel over het ongeluk van zijn dochter te vergeten door zich op zijn werk te storten. Hij wordt belast met het onderzoek naar het aangespoelde lichaam van een jonge drugsdealer, een bekende van de politie, die al enkele maanden vermist werd.
Samuel raakt langzaam gewend aan zijn rol als verzorger, maar als hij 's nachts wakker wordt van harde geluiden en geschreeuw, besluit hij zich stil te houden. Dan spoelt er nog een lichaam aan, dit keer van de zoon van een rijke familie.
TitelIn slaap gevangen
Auteur(s)Camilla Grebe, Camilla Grebe
ISBN9789403178400
Aantal pagina's416
UitgeverCargo
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 11.99
BindwijzeePUB 3 met digitaal watermerk

      fantastisch

Geschreven op zondag 1 maart 2020 door Justine Koster
Een voor mij, nieuwe kennismaking met de schrijfster Camilla Grebe. Zij heeft al meerdere boeken op haar naam staan, maar ?In slaap gevangen? was voor mij de eerste. En ik moet zeggen het was meer dan de moeite waard. Alleen de titel spreekt al tot de verbeelding, want waar zou dit toe kunnen leiden. Het verhaal wordt voornamelijk door drie personages verteld, eerst is daar Samuel, een puber, zoals een puber moet wezen. Dwars, eigenwijs, overal tegen aan schoppend en alles doe wat God verboden heeft. Dan is er nog Pernilla de moeder van Samuel die veel heeft met het geloof en haar ziel en zaligheid daar in legt, tot grote ergernis van Samuel. Dat dit botst is niet zo moeilijk te raden. Wanneer Samuel dan door zijn moeder, als zij iets vind wat absoluut niet kan, uit huis wordt gezet, beginnen de problemen zich op te stapelen voor Samuel. En tot slot is daar Manfred, de agent die samen met collega Malin hun handen vol hebben aan aangespoelde lichamen die omwikkeld zijn met lakens en een ketting. Prive heeft Manfred het zwaar zodat hij zijn aandacht soms maar moeilijk kan verdelen. Het verhaal wordt door alle personages in de ik-vorm verteld, en naarmate het vordert zie je de gebeurtenissen voor je ogen tot leven komen. Pernilla komt tot bezinning na een aanvaring met de dominee. Ook Samuel groeit en komt tot inzicht. Dit alles maakt het verhaal boeiend, met in het begin niet of nauwelijks spanning, maar op het einde komt het verhaal in een stroomversnelling en stijgt de spanning in rap tempo. De schrijfster is heel goed, met het vasthouden van de aandacht, maar ook de schrijfstijl is bijzonder fijn. Alles bij elkaar vond ik het een hele mooie kennismaking en ga ik zeker meer lezen van Camilla Grebe.
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!