Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Maxima Zorreguieta

Marcia Luyten

prijs: € 26.99

352 pagina's, Hardback

ISBN: 9789403194806


Levertijd: 2-3 werkdagen

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?
Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima’s jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.
In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.Het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima
TitelMaxima Zorreguieta
Auteur(s)Marcia Luyten
OndertitelMoederland
ISBN9789403194806
Afmetingen237x160x33 mm
Aantal pagina's352
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 26.99
BindwijzeHardback
Gewicht643 gram
Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!