Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Geen Paniek

Sandra J. Paul

prijs: € 15.00

300 pagina's, Hardback

ISBN: 9789463967662


Dit artikel kan helaas niet besteld worden.

Willem: De eerste knallen lijken op voetzoekers, tot het schreeuwen begint. Verborgen in een schuilplaats met vijf anderen luistert Willem wanhopig naar de kreten om hulp. Ze zitten in the middle of nowhere, niemand komt hen helpen. Hoelang zal het duren voor de schutters hun schuilplaats ontdekken?
Jake: Jake staart verward naar de feestelijk uitgedoste gasten die in paniek de trap oprennen, en te laat beseffen dat er geen uitweg voor hen is. Schoten weergalmen door het gebouw, hij ziet de schutters op zich afkomen. Hij beseft dat enkel de dood op hem wacht als hij niet meteen reageert.

Willem en Jake nemen een drastisch besluit. Wachten op de dood is geen optie. Paniek ook niet.

Twee aparte verhalen over hetzelfde drama worden verweven in een uniek boek.
TitelGeen Paniek
Auteur(s)Sandra J. Paul
ISBN9789463967662
Afmetingen222x148x25 mm
Aantal pagina's300
UitgeverHamley Books
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdNiet meer leverbaar
Prijs€ 15.00
BindwijzeHardback
Gewicht414 gram

      Lees en huiver mee!

Geschreven op zaterdag 6 november 2021 door Silvia van Elzelingen

Sandra J. Paul (1972) is een veelzijdig auteur die in verschillende genres schrijft. Haar boeken werden meteen in Vlaanderen en Nederland uitgebracht en massaal gelezen.  Ze debuteerde in 2015 met de ‘Eilandenreeks’, gevolgd door haar thrillers ‘Azerty’, ‘Moordspel’, ‘Kwijt’ en ‘Mijn Waarheid’. In 2019 bracht ze haar eerste Young Adult-thriller ‘Onze Eerste Zomer Samen uit’. Ook de nieuwe kinderboekenreeks rond het zwarte katje ‘Hamley’ zag het levenslicht in hetzelfde jaar. Haar jeugdboeken, waaronder ‘De Duistere School’, ‘Het Verlaten Huis’ en ‘De Vergeten Tuin’, zijn zeer populair bij een ruim publiek. Sandra J. Paul schrijft ook Engelstalige fictie onder het alias Joanne Carlton. ‘Paniek’ is haar vijfde thriller.

‘Wat er ook gebeurt, Paniek is geen optie’ staat er op de cover. En paniek is er in deze psychologische thriller. Het verhaal is opgedeeld in twee delen en wordt verteld vanuit twee hoofdpersonages. Het aparte aan deze thriller is dat het tweede deel terugloopt in de tijd i.p.v. vooruit. We volgen twee verhaallijnen, die van Willem, die bij de politie werkt en die van Jake een student. Ze nemen allebei een drastisch besluit. Wachten op de dood is geen optie. Paniek ook niet.

‘Paniek’ is een bloedstollende thriller waarin een groep mensen zomaar afgeslacht wordt. De reden achter deze slachtpartij wordt ons gaandeweg het verhaal duidelijk. De details zijn zo gruwelijk dat de lezer af en toe op zijn stoel zit te huiveren. De schrijfstijl is vlot en boeiend zoals we van Sandra J. Paul gewend zijn. Als lezer word je meteen gevangen in het verhaal, het boek wegleggen is geen optie meer. De kracht van dit verhaal is de duidelijke en uitgebreide omschrijving wat er precies in de hoofden van de hoofdpersonages omgaat. Het is zo levensecht geschreven dat dit ook zomaar zou kunnen gebeuren. Dergelijke slachtpartijen zijn helaas niet alleen maar verzonnen maar komen met een zekere regelmaat voor.

Al met al is ‘Paniek’ weer een thriller die niet op het lijstje van de thrillerlezer mag ontbreken. Lees en huiver mee!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!