Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Schaduw over Sardinië

Corine Kuijper

prijs: € 18.95

Paperback

ISBN: 9789464490022


Levertijd: Print-on-demand

Lisa’s mooie leven op Sardinië lijkt compleet wanneer ze onverwacht toch nog moeder wordt. Als Mel, de vriendin van haar neef, samen haar vriendin Anouk vermist raakt tijdens een vakantie op Haïti valt er een schaduw over Lisa’s geluk. Ze gaat op zoek naar de waarheid. Wie was Anouk en wat had zij te maken met de verdwijning? Wat wilde deze vrouw? Anouk vlucht naar Brazilië en krijgt, eenmaal terug in Nederland, last van schuldgevoelens. Waarom was ze niet gewoon eerlijk geweest? Als het noodlot toeslaat voor haar neef wil Lisa de onderste steen boven krijgen.
TitelSchaduw over Sardinië
Auteur(s)Corine Kuijper
ISBN9789464490022
Afmetingen210x148x25 mm
UitgeverDavey Jones Publishing
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 18.95
BindwijzePaperback
Gewicht399 gram

      Spannende familieroman 3,5*

Geschreven op zondag 30 januari 2022 door Silvia van Elzelingen

Corine Kuijper begon in 2018 met haar schrijf carrière. Haar debuutroman ‘Schaduwfamilie’ werd in november 2020 uitgegeven. ‘Schaduw over Sardinië’ is haar tweede roman en het los te lezen vervolg. Kuijper woont met haar Italiaanse vriend in Haarlem.

Lisa’s leven op Sardinië lijkt compleet wanneer ze onverwacht toch nog moeder wordt van een prachtige zoon, Luca. Haar geluk wordt overschaduwd als Mel, de vriendin van haar neef Tom, samen met haar vriendin Anouk vermist wordt op Haïti. Het laat Lisa niet los en ze gaat op zoek naar de waarheid. Wie was Anouk? En heeft ze iets te maken met de verdwijning van Mel? Anouk vlucht naar Brazilië. Maar eenmaal terug in Nederland krijgt ze schuldgevoelens. Wanneer ook het noodlot toeslaat voor Tom zet Lisa alles op alles, ze wil de onderste steen boven krijgen.

'Schaduw over Sardinië’ is het los te lezen vervolg op ‘Schaduwfamilie’. Deze spannende roman heeft meerdere verhaallijnen en neemt je mee naar verschillende plaatsen waaronder Sardinië, Venetië en Nederland. Lisa is geëmigreerd naar Sardinië en woont met haar man Luciano op de agriturismo van haar vader en zijn vrouw, Lisa’s tante. Tom, Lisa’s neef, woont met zijn vriendin Mel en hun pasgeboren dochter Romy in Nederland. In Italië bezit de familie nog een huis waar ze regelmatig komen. Het was het huis van de grootouders van Lisa. Alhoewel de familieverhoudingen goed uitgelegd worden is het toch een aanrader om de twee romans op volgorde te gaan lezen.
De schrijfstijl is toegankelijk en meeslepend. Je moet wel goed bij de les blijven, want de gebeurtenissen volgen elkaar in een rap tempo op en zijn niet altijd even goed aangegeven door het weglaten van een alinea. Desondanks leest het verhaal vlot en kun je het moeilijk wegleggen. De omgeving wordt filmisch beschreven en de interessante personages, met hun familieperikelen, zijn levensecht neergezet. Af en toe kreeg ik het gevoel dat ik in de film ‘Mama Mia’ terecht was gekomen door het hoge feelgood gehalte. Deze film is overigens mooi, net als dit boek.

Corine Kuijper is met ‘Schaduw over Sardinië’ erin geslaagd om de lezer mee te nemen in een mooi familieverhaal dat afgewisseld wordt met spannende gebeurtenissen. Een aanrader!

Ik waardeer deze roman met 3,5* en hoop stiekem dat er nog een vervolg komt.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!