Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Toen was je weg

Anya van der Gracht

prijs: € 19.50

210 pagina's, Paperback

ISBN: 9789492551573


Levertijd: 2-3 werkdagen

Over de inhoud Janine en haar zoon Jack zijn nog steeds op de vlucht voor haar ex-man, Sjaak. Nu ze samen is met een nieuwe man, Harry, hoopt ze dat er eindelijk rust komt. Het tegendeel is waar. Haar ex weet hen elke keer weer te vinden. De sluipmoordenaar ‘onverwerkt trauma’ wacht tot hij rustig zijn slag kan slaan. Een aangrijpend verhaal, gebaseerd op waarheid, dat je ontroert, een traan geeft en laat beseffen hoe groot de veerkracht van een mens is. Over de auteur Anya van der Gracht (1957) schrijft het liefst op waarheid gebaseerde romans. Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen. In 2017 debuteerde Anya met ‘Achter tralies beland’.
TitelToen was je weg
Auteur(s)Anya van der Gracht, Anya van der Gracht
ISBN9789492551573
Afmetingen220x131x18 mm
Aantal pagina's210
UitgeverAmbilicious LLP
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 19.50
BindwijzePaperback
Gewicht261 gram

      Zieke geesten

Geschreven op woensdag 20 november 2019 door Silvia van Elzelingen

Janine en haar zoon Jack blijven op de vlucht voor Sjaak, de ex-man van Janine en vader van Jack. Ook nu er een nieuwe man in hun leven is, is de rust ver te zoeken. Waar ze ook naartoe gaan, Sjaak weet hen te vinden. Zenuwslopend voor het hele gezin. Eenieder verwerkt dit op zijn/haar eigen manier.

Anya van der Gracht (1957) put voor haar verhalen uit het leven, zoals het op haar pad komt. Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen en op waarheid gebaseerde romans. ‘Toen je weg was’ is het tweede deel van een vierdelige reeks.

In ‘Toen was je weg’ volgen we het gezin van Janine. Janine woont samen met haar nieuwe vriend Harry en haar zoon Jack. Een moeizaam bestaan want om de zoveel tijd verhuizen ze. Elke keer weet Sjaak, de ex-man van Janine en de vader van Jack, hen weer te vinden. Een hectisch leven volgt voor het hele gezin dat van woonplaats naar woonplaats verhuist en constant wisselt van werk en school. Totdat het noodlot toeslaat.
Anya van der Gracht heeft een boeiende en directe schrijfstijl. Concreet beschrijft ze het reilen en zeilen van het gezin met hun moeilijkheden. Je wordt stil van de situaties die ze beschrijft. Triest dat er zulke zieke figuren op deze aardbol rondlopen die het voor iedereen verzieken. Maar wat een doorzettingsvermogen heeft deze vrouw, want niet alleen haar ex-man weet haar steeds weer te raken, maar ook met Harry heeft ze het nodige te stellen. Ze probeert het gezin bijeen te houden zo goed en kwaad als het kan.

Een gruwelijk, heftig verhaal waar je stil van wordt.


Auteur: Anya van der Gracht
Titel: Toen was je weg
Uitgever: Ambilicious LLP
Jaar van uitgifte: 2019
ISBN: 9789492551573

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!