Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Confrontatie!

Esther van der Ham

prijs: € 14.50

250 pagina's, Paperback

ISBN: 9789492844057


Levertijd: 2-3 werkdagen

Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar even uit de sleur te halen. Dit gaat helemaal mis. Annabel heeft bijna geen grip meer op de werkelijkheid. Het contact met de familie verslechtert, en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Kan de ondersteuning uit onverwachte hoek haar helpen?
Hoe loopt het af voor Annabel? Je leest het in Confrontatie!, het los te lezen deel drie van de C-serie.

"Van der Ham weet op zo`n kwetsbare manier de karakters neer te zetten dat het waargebeurd lijkt. Het had je familie kunnen zijn. Intrigerend, indrukwekkend en aangrijpend." Moon Kager - Mustreadsornot

"Met Confrontatie bewijst Esther van der Ham opnieuw haar grote talent voor het schrijven van een pakkende roman, vol gevoel, emotie, drama en meeslepende familieperikelen." Annette Overvoorde - Birdy's Boeken

Het los te lezen vervolg op "Contact!" en Controle!
TitelConfrontatie!
Auteur(s)Esther van der Ham, Esther van der Ham
OndertitelHet is nooit te laat
ISBN9789492844057
Afmetingen213x152x25 mm
Aantal pagina's250
UitgeverDroomvallei Uitgeverij
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 14.50
BindwijzePaperback
Gewicht424 gram

      Aangrijpend

Geschreven op dinsdag 11 juni 2019 door Silvia van Elzelingen

Annabel probeert na een traumatische ervaring in Spanje haar leven weer op te pakken. Er wordt haar hulp aangeboden maar dit mag niet baten. Annabel zakt steeds verder naar beneden. Verkeerde vrienden en de verslechtering met haar familie dreigen haar fataal te worden. Zal ze nog op tijd gered kunnen worden?

Esther van der Ham is uitgever en auteur. In 2011 heeft ze haar eigen uitgeverij opgericht, in eerste instantie om haar eigen boeken uit te geven. Een paar jaar later heeft ze haar uitgeverij opengesteld voor ondernemende, zelfstandige auteurs die vol enthousiasme samen met haar hun boek willen maken en promoten. Zelf heeft ze inmiddels meer dan 20 kinderboeken geschreven en een aantal romans. Met ‘Confrontatie!’ (2018) schrijft van der Ham een indrukwekkend derde deel in de C-serie. Het is het vervolg op ‘Controle!’ (2016) en ‘Contact!’ (2017).

Confrontatie’, de naam zegt het al, kan heel confronterend en herkenbaar zijn. Ester van der Ham schrijft haar verhaal over zeer actuele thema’s, o.a. drugs en misbruik. Het is een psychologische roman met gebeurtenissen die een enorme impact hebben op alle betrokkenen. Wat doet deze situatie met Annabel, maar ook met haar ouders en broer? Wie kan ze vertrouwen en wie niet?
De auteur hanteert een eenvoudige maar krachtige schrijfstijl. Het verhaal raakt je, grijpt je aan en wordt in een hoog tempo verteld. De spanning zit er goed in en af en toe beneemt het je zelfs de adem. De emoties gieren door je lijf. De hoofdpersoon Annabel is goed uitgewerkt, je kunt je goed inleven in haar situatie, maar ook in die van haar ouders en zelfs in die van haar broer.

Lidy en Boy hebben zich niks aangetrokken van alle commotie en zitten rustig in de zandbak te spelen. Sven knikt naar ze. ‘Maandag gaan ze voor het eerst naar school. Kom je ze ophalen? Het is toch weer een mijlpaal.’ ‘Ik zal met mama overleggen of het lukt. Ik weet niet of ze maandag al iets heeft. ‘Annabel, Annabel. Mijn kinderen zijn ook belangrijk, of niet soms?’ Sven kijkt hem boos aan.’

Confrontatie!’ is het eerste boek in de C-serie dat ik van deze schrijfster lees, het maakt me meteen nieuwsgierig naar de eerdere twee delen. Het is overigens goed los te lezen.
Confrontatie’ boeit van het begin tot het eind, en laat je niet meer los.

Zeker een aanrader!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!