Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Alice op het eiland

Daniel Sánchez Arévalo

prijs: € 20.00

400 pagina's, Paperback

ISBN: 9789493169159


Levertijd: 2-3 werkdagen

De jonge weduwe Alice staat voor een raadsel dat ze dolgraag wil oplossen en dat te maken heeft met haar man, die een geheim blijkt te hebben. Samen met haar dochtertje Olivia en zwanger van de tweede installeert ze zich op Robin’s Island, want daar leidt het spoor onmiskenbaar naartoe. Ze ontpopt zich tot een ware spionne. Geholpen door camera’s en afluisterapparatuur wordt ze het oog dat alles ziet, het oor dat alles hoort, de getuige, en meer dan eens de redder in de nood. Maar hoe langer ze er over zwijgt, hoe lastiger het wordt om het op te biechten aan de mensen die in de loop der tijd haar vrienden zijn geworden ... Een soap, intrige en tearjerker ineen; een heerlijk zomerboek. Als scenarioschrijver en regisseur van films en tv-series ontving Daniel Sa?nchez Are?valo al vele prijzen en nominaties. Niet verwonderlijk dus dat Alice op het eiland buitengewoon verslavend geschreven is. Hij draagt het boek op aan zijn moeder, zijn zus en ‘alle andere vrouwen die me hebben geleerd het leven te schrijven’.
TitelAlice op het eiland
Auteur(s)Daniel Sánchez Arévalo
ISBN9789493169159
Afmetingen205x124x33 mm
Aantal pagina's400
Uitgever
TaalNederlands; Vlaams
Levertijd2-3 werkdagen
Prijs€ 20.00
BindwijzePaperback
Gewicht446 gram

      een zoektocht: Wat deed mijn man daar?

Geschreven op zondag 10 juli 2022 door W. Krings

Een zoektocht naar de waarheid.

Alice krijgt een telefoontje van haar man dat hij over anderhalf uur thuis is. Ze schrikt twee uur later wakker en wordt gebeld dat haar man dood is door een auto-ongeluk. Dat is natuurlijk zeer heftig maar ze schrikt dat hij niet op het traject is overleden wat hij zou rijden om thuis te komen. Namelijk op een plek precies tegenovergesteld dan waar hij zou moeten zijn. Verdriet heeft de overhand maar het knaagt ook aan haar. Waar was hij? Waarom? Zij volgt het spoor terug en weet de plek te traceren waar hij geweest was. Was dat een incident of niet? Alice gaat als een ware spionne die omgeving afluisteren en met camera’s bespioneren.

Wat volgt is een waar zenuwslopend vervolg. Alice wordt heen en weer geslingerd tussen de waarheid willen weten maar ook  de angst om ontdekt te worden. Een web van leugens heeft ze om haar heen gebouwd.

Zij leert de bewoners wel kennen maar de bewoners haar niet.

Een heerlijk ontspannend boek waarbij je meeleeft met haar maar ook je twijfels hebt over haar plannen. Tevens wil je toch graag weten wat er allemaal gebeurd is. Je krijgt het heerlijk gefaseerd voorgeschoteld en de waarheid….Een echte ontspannende doorlezer. Het boek heeft nier voor niets deze titel. Verwijzingen naar de beroemde Alice in Wonderland passen erg goed!

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!