Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Verbroken Verbond E-Boek

Rani De Mondt

prijs: € 8.95

267 pagina's, ePUB 3

ISBN: 9789493210011


Levertijd: Direct (on-line)

E-boek Dit is een E-boek. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.
Verbroken Verbond: Mijn naam is Emilie Acronius, en ik ben nogal het buitenbeentje van de familie. Mijn broer Frederik is een huurmoordenaar voor het hof van Radèl en mijn zus Helena is een spion. En eerlijk? Ik ben blij dat ik in hun ogen "saai" ben. Avontuur, dat is helemaal niets voor mij. Op een dag komt Helena niet meer thuis na een missie. Ik zou de hulp van mijn familie willen inroepen, maar mijn vader is bij de Ridderoorlog van Radèl gesneuveld en mijn moeder heeft het te druk met tegen de elfjes spreken. Frederik heeft een idee: ik ga naar de gevechtsschool. Maar of mijn allereerste avontuur goed komt, is nog maar de vraag. Want wie kan ik nog vertrouwen als de oorlog nadert? Zeker als je niet meer kan weten wie je echte familie is. Rani De Mondt: Rani De Mondt (1999) is een Vlaamse schrijfster in het YA- genre. Naast alles dat glittert, geniet ze van haar studie en wegdromen in een fantasiewereld. Met een speelse pen vereeuwigt zij haar verhalen. Jong en een tikje eigenwijs heeft zij voor het Vlaams gekozen. Een van de vele avonturen die zij niet uit de weg gaat.
TitelVerbroken Verbond
Auteur(s)Rani De Mondt
ISBN9789493210011
Aantal pagina's267
UitgeverAmbilicious LLP
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 8.95
BindwijzeePUB 3

      Goed uitgewerkt met een mysterieus tintje

Geschreven op woensdag 28 oktober 2020 door Silvia van Elzelingen

Rani de Mondt (1999) is een Vlaamse auteur in het YA-genre. Naast alles dat glittert, geniet ze van haar studie en wegdromen in een fantasiewereld. Met een speelse pen vereeuwigt zij haar verhalen. Jong en een tikkeltje eigenwijs heeft zij voor het Vlaams gekozen. Een van de vele avonturen die zij niet uit de weg gaat. Op haar 14de schreef ze de eerste letter van ‘Your One And Only’, een YA-thriller met een psychologische twist, waarmee ze in 2017 debuteerde. ‘Verbroken Verbond’ is het eerste deel van een zevendelige serie.

Emilie Acronius is het buitenbeentje van de familie. Haar broer Frederikis een huurmoordenaar voor het hof van Radèl en haar zus Helena is een spion. Vader Acronius is gesneuveld tijdens de Ridderoorlog en haar moeder heeft het te druk om tegen de ‘elfjes’ te spreken. Emilie is vastbesloten om niet in de voetsporen van haar broer en zus te treden, avontuur is immers niks voor haar. Wanneer Helena niet meer thuiskomt van haar missie besluit Emilie haar te gaan zoeken. Samen met haar beste vriend Nicolas gaat ze naar de gevechtsschool. Zal Emilie het leger kunnen ompraten om haar en Nicolas te helpen in hun zoektocht naar Helena? Wie kan ze nog vertrouwen nu de oorlog nadert?

Rani de Mondt heeft met ‘Verbroken Verbond’ een mooi eerste deel van een nieuwe YA-serie geschreven. Het verhaal wordt, met behulp van flashbacks, in een rap tempo vertelt en vanuit verschillende personages belicht. De lezer wordt in dit historische verhaal gezogen door middel van duidelijke beschrijvingen van de omgeving en goed uitgewerkte personages. Mooi om te lezen hoe de wat naïeve en stuntelige Emilie uitgroeit tot een sterke persoonlijkheid. De stoere Frederik laat zich van verschillende kanten zien, en is Emelie’s nieuwe vriend Elliot wel wie hij zegt te zijn? Enig minpuntje is dat Helena relatief weinig aan bod komt. Langzamerhand komen we te weten wie welke rol speelt en wat er met haar of hem is gebeurd.
De spanning zit er goed in en meermaals houden we onze adem in. De emoties in dit verhaal worden zo beschreven dat je het van binnen voelt. Rani de Mondt laat ons achter met een grote cliffhanger, tijd dus om zo snel mogelijk aan het tweede deel te beginnen.

‘Verbroken Verbond’ is een goed uitgewerkt verhaal met een mysterieus tintje. Reden genoeg om deze auteur te blijven volgen. Ik waardeer deze YA-thriller met 3,5*

Mijn dank gaat uit naar uitgeverij Ambilicious voor het verstrekken van het lees-exemplaar en het mogen meedoen aan de leesclub.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!