Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Blauwe Bonen E-Boek

Terrence Lauerhohn

prijs: € 8.95

195 pagina's, ePUB 3

ISBN: 9789493210028


Levertijd: Direct (on-line)

E-boek Dit is een E-boek. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.
Blauwe bonen: Aan mijn ontreddering Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben... Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam. (De Crooner) Daer gy in 't geraes en gedonder van 't geschut moet staen, dat u de blauwe bonen om de ooren vliegen. (Desiderius Erasmus) "Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien." (auteur Anthonie Holslag) Terrence Lauerhohn: Terrence Lauerhohn is geboren in 1960 en lag toen in een Brabantse wieg te 's Hertogenbosch. Tegenwoordig woont hij in Rilland (Zeeland). Pas op 51 jarige leeftijd is hij gaan schrijven. Met zijn donkere pen weet hij Thriller - en horrorliefhebbers tot op de laatste punt geboeid te houden.
TitelBlauwe Bonen
Auteur(s)Terrence Lauerhohn
ISBN9789493210028
Aantal pagina's195
UitgeverAmbilicious LLP
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 8.95
BindwijzeePUB 3

      De Crooner

Geschreven op maandag 21 september 2020 door Silvia van Elzelingen

Men zegt over mij dat ik een monster onder mensen ben… Genade, het woord ken ik, de betekenis eveneens, en verschillende synoniemen. Daar houdt het op, voor mij is het verder een onbelangrijk woord. Ik ben doof voor de schreeuwers in mij. Zoek in mij, maar ik beloof u een hopeloze speurtocht naar menselijkheid. Weeg mij en mijn loden hart zal u verpletteren. Verander mij, het zal uw laatste daad zijn. Ik heb mijn leven lief zoals het is, donker en eenzaam.
(De Crooner)


Terrence Lauerhohn (1960) is pas op 51-jarige leeftijd gaan schrijven. Met zijn donkere pen weet hij thriller- en horrorliefhebbers tot op de laatste punt geboeid te houden.

Huurmoordenaar Frits Jansen, alias de Crooner, maakt op zekere dag een fout. Een fout die hij moet bezuren. Een haar van hem is achtergebleven op de plaats delict. In plaats van dat hij jacht maakt op zijn slachtoffers wordt er nu jacht op hem gemaakt. De Crooner ontvoert Merel, de dochter van de gangsterbaas. Hierdoor hoopt hij met zijn baas een goede ruil te kunnen maken, zodat hij zelf niet meer achtervolgt wordt door de Prikker.
Blauwe bonen’ is geschreven vanuit het oogpunt van een huurmoordenaar. Interessant en origineel om het verhaal nu eens vanuit een heel andere hoek te belichten dan uit de hoek van de politie. Het verhaal is in de ik-vorm geschreven en begint meteen met een spannende proloog. Het verhaal is hard en hier en daar behoorlijk gruwelijk, zeker niet geschikt voor tere zieltjes. Het hoofdpersonage De Crooner maakt een mooie ontwikkeling door. Van een eenzaam, gevoelloos en zeer berekenend en koelbloedig persoon verandert hij stukje bij beetje in een wat menselijker variant.
Blauwe bonen’ is een spannende thriller die je in zijn greep houdt. Met zijn aparte en directe schrijfstijl weet Lauerhohn je gevangen te houden. Nergens verslapt de aandacht, je wilt alleen maar door blijven lezen. Het einde van deze thriller is verrassend. Een knap stukje werk!

Blauwe bonen’ is een origineel, bloedstollend verhaal. Lees en huiver mee met dit nieuwe werk van Terrence Lauerhohn.

Mijn dank gaat uit naar Uitgeverij Ambilicious en Terrence Lauerhohn voor het lees-exemplaar en het mee mogen doen met de leesclub van ‘Blauwe bonen’.Auteur: Terrence Lauerhohn
Titel: Blauwe bonen
Uitgeverij: Ambilicious LLP
Jaar van uitgifte: 2019
ISBN: 9789493210028

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!