Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Thuisreis E-Boek

Marceline de Waard

prijs: € 8.95

234 pagina's, ePUB 3

ISBN: 9789493210080


Levertijd: Direct (on-line)

E-boek Dit is een E-boek. U kunt het boek direct na het afrekenen downloaden.
Thuisreis: De man met de donkere krullen doemt op. Net als afgelopen dagen krabt hij aan de rand van haar bewustzijn. Op haar netvlies verschijnt het beeld van oma. Haar gezicht, vlak nadat ze stierf. Heeft de man, die steeds in haar dromen terugkeert, met haar oma te maken? Ligt de oplossing dertig jaar geleden? Ze graaft verder, een harde windvlaag blaast een stuk papier tegen haar gezicht en de beelden verdwijnen. Het is bijna donker. Ze ritst haar jas dicht en staat op. Tijd om naar huis te gaan. Haar oma vertrok eind jaren dertig van de vorige eeuw uit Ierland en niemand sprak er nog over. Eileen is begin vijftig als ze besluit naar Ierland af te reizen om uit te zoeken wat er toen is gebeurd. Haar camperreis door Engeland en Ierland naar de westkust van het groene eiland wordt een ontdekkingsreis naar zichzelf, naar haar oma en naar de man die steeds nadrukkelijker verschijnt in haar dromen. Marceline de Waard: Sinds 2017 maakt Marceline de Waard (1964) haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Iedere zondag verschijnt een kort verhaal van haar op haar website: marcelinedewaard.nl. Juni 2019 verscheen haar bundel 'Schandalig en andere zondagverhalen'. 'Thuisreis' is haar debuutroman.
TitelThuisreis
Auteur(s)Marceline de Waard
ISBN9789493210080
Aantal pagina's234
UitgeverAmbilicious LLP
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdDirect (on-line)
Prijs€ 8.95
BindwijzeePUB 3

      Thuisreis

Geschreven op maandag 7 september 2020 door Silvia van Elzelingen

Eileen is begin vijftig als ze besluit naar Ierland af te reizen. Haar oma vertrok eind jaren dertig van de vorige eeuw uit Ierland. Niemand weet het fijne ervan, oma sprak er niet over. Eileen reist met de camper door Engeland en Ierland naar de westkust van het mooie eiland, op zoek naar de roots van haar oma. Wat is er destijds gebeurd, waarom wilde oma nergens over praten? De tocht wordt een ontdekkingsreis naar zichzelf, naar haar oma en naar de man die steeds in haar dromen verschijnt.

Marceline de Waard (1964) maakt sinds 2017 haar kinderdroom schrijver te worden waar. Iedere zondag verschijnt een kort verhaal van haar op haar website: marcelinedewaard.nl. Juni 2019 verscheen haar bundel ‘Schandalig en andere zondagverhalen’. ‘Thuisreis’ is haar debuutroman die in maart 2020 verscheen bij Uitgeverij Ambilicious.

Thuisreis’ is de debuutroman van Marceline de Waard. Een mooie roman over een vrouw die op zoek gaat naar zichzelf en haar roots. De auteur geeft ons een kijkje in het leven van Eileen. Na de dood van haar man Wim besluit ze met de camper op reis te gaan. Een reis naar het land van haar oma, Ierland. Aanvankelijk zijn haar dochters en vriendin niet blij met Eileens reisplannen, ze kunnen en willen haar immers niet missen. Toch zet Eileen door en begint aan haar tocht door Engeland op weg naar Ierland. De schrijfstijl van deze roman is eenvoudig en pakkend. Marceline de Waard heeft haar verhaal zo geschreven dat je alleen maar door wilt lezen, het boeit van het begin tot het eind. De hoofdpersonages zijn duidelijk en realistisch neergezet, de omgeving beeldend beschreven. Toch mis je hier en daar een verdieping in het verhaal, het had wat uitvoeriger beschreven kunnen worden. Het verhaal lijkt nog niet helemaal af, een vervolg zou dan ook zeer welkom zijn.

Thuisreis’ is een verhaal met diepgang en zeker een aanrader.Auteur: Marceline de Waard
Titel: Thuisreis
Uitgever: Ambilicious
Jaar van uitgifte: 2020
ISBN: 9789493210080

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!