Voor snel contact bel: 046 - 452 8100 of mail: info@boekhandelkrings.nl 

Vlucht naar Geluk

Anya van der Gracht

prijs: € 16.95

201 pagina's, Paperback

ISBN: 9789493275034


Levertijd: Print-on-demand

Vlucht naar Geluk: Janine en Jack vertrekken naar de Randstad om een nieuw leven op te bouwen. Het gemis van Harry en de toenemende eenzaamheid doen Janine geen goed. Doordat Jack alsmaar zijn eigen weg gaat, wordt dat gevoel versterkt. Ze wordt blijvend ziek en besluit in een stacaravan in het zuiden van het land te gaan wonen. Daar ontmoet ze Gerard, een weduwnaar. Ze krijgen een relatie, die ook niet over rozen gaat. Zal Janine eindelijk gelukkig worden? Anya van der Gracht: Anya (1957) schrijft het liefst op waarheid gebaseerde verhalen. Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen. Eerder verschenen: ‘Achter Tralies Beland’, ‘Toen was je weg’, ‘3 oktober' en 'Ik zal je krijgen’.
TitelVlucht naar Geluk
Auteur(s)Anya van der Gracht
ISBN9789493275034
Afmetingen200x130x19 mm
Aantal pagina's201
UitgeverAmbilicious LLP
TaalNederlands; Vlaams
LevertijdPrint-on-demand
Prijs€ 16.95
BindwijzePaperback
Gewicht263 gram

      Vlucht naar geluk

Geschreven op vrijdag 31 december 2021 door Silvia van Elzelingen

Anya van der Gracht (1957) put voor haar verhalen uit het leven, zoals het op haar pad komt. Positiviteit, doorzettingsvermogen en humor vormen de rode draad in aangrijpende verhalen en op waarheid gebaseerde romans. ‘Vlucht naar geluk’ is het vierde deel en de afsluiter van een vierdelige reeks.

In ‘Vlucht naar het geluk’ volgen we Janine en Jack. Ze wonen inmiddels in de Randstad waar ze wederom een nieuw leven proberen op te bouwen. Janine mist Harry enorm en de toenemende eenzaamheid doet haar geen goed. Jack zoekt steeds meer zijn eigen weg en Janine besluit haar intrek te nemen in een stacaravan in het zuiden van het land. Op de camping ontmoet ze Gerard, een weduwnaar. Janine en Gerard duiken in een nieuwe relatie, niet wetende wat hun allemaal boven het hoofd hangt. Zullen ze uiteindelijk hun stekkie vinden en gelukkig worden?

In dit laatste deel van deze vierdelige serie gebruikt Anya van der Gracht weer haar boeiende en directe schrijfstijl. Net als in de voorgaande delen sleept ze je weer mee in haar levensverhaal. Dit keer is het een iets minder gruwelijk verhaal, maar dat wil niet zeggen dat het ineens saai wordt. Janine en Gerard krijgen heel wat voor hun kiezen, en een rustig leventje opbouwen is er voor hun niet bij. Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven verteld. Als eerste is Janine aan het woord, gevolgd door een zichtbaar korter stuk van Gerard. Janine sluit dan het boek weer af met haar verhaal. Door het verhaal heen zit veel doorzettingsvermogen, sarcasme maar ook hel veel humor. De auteur heeft het in zich om ook haar positiviteit niet uit het oog te verliezen, hoewel daar reden genoeg voor is. Met Gerard heeft ze het getroffen lijkt het wel want ze spreekt met veel liefde over hem. Wederom heb ik veel respect voor de auteur die haar verhaal naar buiten toe gebracht heeft om het met ons allemaal te delen. Dit is namelijk geen eenvoudige opgave om terug te gaan in de tijd en alles opnieuw te beleven.

‘Vlucht naar geluk’ is een rauw waargebeurd verhaal. Het levensverhaal van een sterke vrouw met veel doorzettingsvermogen. Een aanrader om in deze vierdelige serie te duiken.

Voeg een recensie toe »

Recensies

Er zijn nog geen recensies van klanten voor dit boek. Wees de eerste!